Închide meniul
Foto

Aroganţa supremă a fanilor celor de la CFR Cluj pentru cei de la FCSB: „Voi nu sunteţi Steaua!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2023, 22:54

Aroganţa supremă a fanilor celor de la CFR Cluj pentru cei de la FCSB: „Voi nu sunteţi Steaua!”

Aroganţa supremă a fanilor celor de la CFR Cluj pentru cei de la FCSB.

Colaj AS.ro

Aroganţa supremă a fanilor celor de la CFR Cluj pentru cei de la FCSB. Fanii ardelenilor care au făcut deplasarea în Ghencea au scandat, ironic, că FCSB nu este Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce galeria de la FCSB a realizat o scenografie de excepţie în startul meciului, suporterii celor de la CFR Cluj şi-au făcut şi ei simţită prezenţa pe stadionul Steaua printr-o ironie.

Aroganţa supremă a fanilor celor de la CFR Cluj pentru cei de la FCSB

Astfel, fanii ardelenilor au avut un mesaj care i-au înfuriat pe suporterii celor de la FCSB. „Voi nu sunteţi Steaua„, au scandat ardelenii. Meciul dintre FCSB şi CFR Cluj a stabilit un nou record de audienţă pe noul stadion din Ghencea. La meci au asistat 28.519 de spectatori.

În startul reprizei a doua, cei de la FCSB au afişat un banner. „Cu peisajul de odinioară şi brazii de pe scări / Astăzi când păşim aici prin piept ne trec fiori”, au transmis şi cel de la Peluza  Nord.

Imagini fabuloase din Ghencea! Peluza Nord, spectacol total în tribune

Imagini fabuloase din Ghencea. Peluza Nord a făcut spectacol total în tribune în startul derby-ului cu CFR Cluj. A fost spectacol total în tribune, la revenirea celor de la FCSB în Ghencea. Stadionul Steaua a fost plin la derby-ul cu CFR Cluj.

Reclamă

După ce a făcut spectacol şi în drumul spre stadion, Peluza Nord a afişat o scenografie impresionantă şi pe stadion, la startul partidei cu CFR Cluj. Aceştia au punctat revenirea echipei lui Gigi Becali pe stadionul Steaua. Adrian Ilie, fostul jucător al Stelei, a dat lovitura de start a meciului. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU SCENOGRAFIA GALERIEI DE LA FCSB)

FCSB – CFR Cluj în Ghencea! Peluza Nord, show total în drumul spre stadion

FCSB – CFR Cluj în Ghencea! Peluza Nord a făcut show total în drumul spre stadion. Mii de fani ai celor de la FCSB au început să cânte în drumul spre stadionul Steaua

La ora 19:00, galeria celor de la FCSB a plecat spre stadionul Steaua de la locul de întâlnire. Ultraşii au făcut show şi a început „războiul scandărilor”. În momentul în care au trecut pe lângă sediul ce la CSA Steaua, galeria de la FCSB a început să scandeze: „Suntem noi, Steaua suntem noi!”

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și