Închide meniul

„Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul

Viviana Moraru Publicat: 10 mai 2024, 8:22

Reclamă
„Aşa i-a promis lui Gigi! Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul

Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB | Mihai Stoica a făcut anunţul

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a făcut anunţul şi a dezvăluit cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB. MM a dezvăluit că atacantul i-a promis lui Gigi Becali că se va întoarce la formţia roş-albastră în vară, dacă nu va primi o ofertă mai bună din zona Golfului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să-şi întărească echipa pentru preliminariile Champions League. Pe lista patronului de la FCSB este şi Florin Tănase, cel cu care a rămas în relaţii excelente, şi după ce acesta a plecat de la formaţia roş-albastră.

Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB | Mihai Stoica a făcut anunţul

Mihai Stoica a dezvăluit că Florin Tănase solicită un salariu foarte mare în zona Golfului, iar dacă nu va primi o ofertă care să-i îndeplinească cerinţele, acesta e gata să se întoarcă la FCSB. MM a declarat că fostul căpitan al roş-albaştrilor va aduce un mare plus echipei, în preliminariile Champions League.

De asemenea, Mihai Stoica şi-a făcut calculele şi pentru ca FCSB să prindă grupele unei competiţii europene. Acesta a transmis că în cazul în care roş-albaştrii vor trece de primul tur preliminar din Champions League, au foarte mari şanse să se califice în grupele Conference League.

„De Tănase nu ştiu absolut nimic. Înţeleg că el solicită un salariu foarte mare în zona aia. Dacă nu găseşte, vine, aşa i-a promis lui Gigi. Ar fi foarte bine să-l avem şi în pregătire, mă gândesc, dar acolo (n.r. – în zona Golfului) se mişcă mai greu lucrurile, că încep mai târziu campionatele.

Reclamă

Ai nevoie de Tănase când sunt meciuri multe, în Supercupă, Champions League, măcar şase meciuri să jucăm acolo (n.r. în preliminarii), campionat. Zic şi eu aşa. Oricum e clar că dacă primul tur îl treci şansele să joci în grupele Conferene League sunt foarte mari. Şi dacă nu treci sunt. Dacă treci de turul 2 Champions League, eşti în grupele Conf League”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Florin Tănase evoluează în prezent la Al-Okhdood, în Arabia Saudită. Acesta a plecat de la FCSB în vara lui 2022, atunci când Al Jazira îl transfera în schimbul sumei de trei milioane de euro.

Gigi Becali, anunţ despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB. Finanţatorul echipei campioane a spus care e singura condiţie care mai trebuie îndeplinită pentru ca Tănase să semneze cu echipa lui.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r: Cu Tănase ce şanse sunt să revină?) Sunt mari. Aproape de 90%. 10% dacă îşi găseşte undeva unde să îi convină. Dacă nu, el vine.

(n.r.: despre Alibec, Louis Munteanu) Nu ştiu alea. Nu am vorbit încă. Stai să înceapă transferurile, vorbim aşa dinainte, nu? Hai să vedem ce o să iasă.

E frumos acum, că e concurenţă. Există Rotaru, este Gică, este Şucu, este Varga. Nu prea aveam antrenori. A venit Petrescu, vine Lucescu, e competiţia mare.

(n.r: Gâlcă?) Ce Gâlcă, mă, Gâlcă e de talia mea? Eu vorbesc de Hagi, de Lucescu, de Petrescu, Gâlcă nu e de talia mea”, a declarat Gigi Becali la palat.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc Vezi toate știrile
Citește și