Închide meniul

„Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor

Alex Ioniță Publicat: 28 aprilie 2024, 17:54

Reclamă
„Asta i-a adus titlul Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor

Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci la Oţelul/ Profimedia Images

Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB. Antrenorul de la Oțelul Galați a vorbit despre titlul câștigat de echipa lui Gigi Becali, după o pauză de 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câștigat această ediție de Liga 1, matematic, după ce au învins-o pe Farul cu scorul de 2-1. După succesul echipei lui Gigi Becali, Dorinel Munteanu a ținut să transmită un mesaj, referitor la performanța reușită de elevii lui Elias Charalambous.

Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB

Dorinel Munteanu a ținut să o felicite pe FCSB pentru titlul câștigat după o pauză de 9 ani. Totodată, antrenorul de la Oțelul Galați a menționat faptul că nicio echipă din Liga 1 nu a reușit să le pună, cu adevărat, probleme roș-albaștrilor, în cadrul actualului sezon.

De asemenea, acesta a spus și care este secretul echipei lui Gigi Becali. Dorinel este de părere că FCSB a câștigat campionatul datorită faptului că a jucat la rezultat în multe partide.

„Îi felicit pe cei de la FCSB că, după atâţia ani, au devenit campioni. Au câştigat pe merit, au dominat foarte clar. Celelalte echipe nu au avut puterea să fie la nivelul FCSB-ului.

Reclamă

FCSB a jucat la rezultat, cu 1-0, victorii muncite. Acestea i-au adus titlul de campioană”, a spus Dorinel Munteanu, la orangesport.ro.

Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul

S-a aflat cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul. Florin Vulturar a fost cel care l-a felicitat pe patronul roş-albaştrilor la 12 noaptea, şi a făcut un anunţ despre transferul lui Florinel Coman.

FCSB a câştigat matematic titlul, după o pauză de nouă ani, cu trei etape înainte de finalul sezonului. Roş-albaştrii se pot despărţi de mai mulţi jucători importanţi, după acest succes.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Vulturar, impresarul care colaborează cu Gigi Becali, a dezvăluit că nu a stat pe gânduri şi l-a sunat pe acesta la miezul nopţii, după victoria roş-albaştrilor cu Farul.

Impresarul a oferit detalii despre situaţia lui Florinel Coman. Vulturar a transmis că în proporţie de 99%, „Mbappe” va pleca de la FCSB, în vară, după Campionatul European.

„Am vorbit pe la ora 12 noaptea, chiar la 12:00. Am discutat mai multe, era bucuros. Are o stare bună, aștepta de atâta timp și până la urmă este bucuria lui, o merită pe deplin. Au fost și niște discuții mai personale între noi.

Florinel Coman, Olaru și Șut cu siguranță vor merge la EURO și Târnovanu ar putea să ajungă. Pot să ajute mult, sunt campioni și când mergi să te bați cu ăia mari trebuie să mergi cu niște jucători care au câștigat un campionat, care au avut un an bun.

Zic că 99% este gata Coman, până la urmă pleacă când au oferte. Toată lumea își dorește să plece la un alt nivel. În momentul de față îi poate vinde bine de tot FCSB, anul acesta este extraordinar pentru jucătorii de la FCSB”, a declarat Florin Vulturar, conform fanatik.ro.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 16:15 LIVE VIDEOWest Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 15:51 VIDEOSlovacia – Kazahstan a fost LIVE în AntenaPLAY. Danemarca – Canada, de la 17:20. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului 15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! 14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și