Închide meniul

Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul

Alex Ioniță Publicat: 19 mai 2024, 13:41

Reclamă
Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul

Gigi Becali a ratat marea lovitură a verii de pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Veste importantă înainte de startul perioadei de mercato în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a rezolvat transferul lui Ovidiu Popescu, Universitatea Cluj mai dă o lovitură! Oficialii echipei din Ardeal continuă campania de achiziții prin aducerea lui Mamadou Thiam.

Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1!

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, U Cluj s-a înțeles deja cu atacantul, iar acesta va reveni în Liga 1, după un sezon în Kuweit.

Thiam a fost legitimat la echipa clujeană și în sezonul 2022/2023, fiind, la momentul respectiv, unul dintre cei mai eficienți atacanți din campionatul intern. 11 goluri și o pasă decisivă a oferit atunci Thiam.

După sezonul „de vis”, Mamadou i-a atras atenția lui Gigi Becali, care a dorit să îl transfere la FCSB. Totuși, acesta a ales o mutare în Kuweit, la Al-Arabi, formație care l-a achiziționat în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Totuși, jucătorul nu a avut prestații bune la această echipă și a marcat doar 2 goluri în 4 meciuri. Acesta a plecat apoi la Al-Jabalain, pentru 28.000 de euro.

Ioan Ovidiu Sabău ar fi dorit să îl aducă pe Thiam încă din iarnă, însă mutarea nu s-a materializat la momentul respectiv. Totuși, acum, cele două părți s-ar fi înțeles deja, anunță sursa citată anterior.

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj!

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! Mijlocașul a decis să o părăsească pe campioană la finalul actualului sezon de Liga 1, iar oferta pe care a primit-o a fost de nerefuzat!

Reclamă

Era deja cunoscut faptul că jucătorul își mai dorea să rămână la echipa lui Gigi Becali. Totuși, acum s-a aflat că acesta va pleca la U Cluj pe un salariu mare pentru o echipă de play-out.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, mijlocașul a refuzat oferta de prelungire a contractului oferită de FCSB și a decis să accepte propunerea celor de la U Cluj. Echipa din Ardeal i-a oferit un salariu uriaș pentru fotbalul românesc, în valoare de 12.000 de euro pe lună.

Decizia lui Ovidiu Popescu a venit chiar înainte de derby-ul dintre Rapid și FCSB. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Lampard” o părăsește pe FCSB după 8 ani petrecuți în lotul echipei. Acesta era cel mai vechi fotbalist de la formația lui Gigi Becali. A ajuns la actuala campioană în anul 2016, de la Poli Timișoara.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și