Închide meniul
Foto

Atmosferă de senzație făcută de fanii lui Dinamo la revenirea în Liga 1: „Întoarcerea Câinilor”

Alex Ioniță Publicat: 17 iulie 2023, 22:17

Reclamă
Atmosferă de senzație făcută de fanii lui Dinamo la revenirea în Liga 1: „Întoarcerea Câinilor”

Atmosferă de senzație făcută de fanii lui Dinamo la revenirea în Liga 1

Mesajul afișat de fanii lui Dinamo, la meciul cu Universitatea Craiova / Antena Sport

Atmosferă de senzație făcută de fanii lui Dinamo la revenirea în Liga 1. Suporterii „câinilor” au venit în număr mare la primul meci din noul sezon al campionatului intern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elevii lui Ovidiu Burcă au revenit în Liga 1 după un sezon petrecut în liga secundă. Câinii au început noul sezon pe stadionul „Arcul de Triumf”, arenă pe care au mai jucat și în Liga a 2-a.

Atmosferă de senzație făcută de fanii lui Dinamo la revenirea în Liga 1. Fanii „câinilor”, din nou la înălțime

Fanii celor de la Dinamo au fost la înălțime din nou, de această dată în Liga 1. Suporterii formației din Ștefan cel Mare sunt cunoscuți pentru mesajele și coregrafiile făcute la meciurile echipei lor, iar partida cu Universitatea Craiova nu a dus lipsă de spectacol în tribune.

Fanii „câinilor roșii” au publicat, la începutul meciului, un mesaj la peluza stadionului „Arcul de Triumf”, în care se făcea referire la revenirea în Liga 1. Mesajul afișat la peluză a fost: „Întoarcerea câinilor”.

De asemenea, la una dintre tribunele arenei, un grup de suporteri au afișat un mesaj în care era lăudată performanța lui Dinamo, din sezonul trecut, chiar dacă clubul din Ștefan cel Mare a avut mari probleme. Mesajul afișat de suporterii de la tribună a fost:

Reclamă

„Și am fost NOI, cei care nu am renunțat, și am fost NOI cei care am continuat;
Și am fost NOI ce nu am crezut legendele, legende ce doreau falimentul;
Și am fost NOI, 5000 în deplasare Liga 2 și……. AM PROMOVAT”.

Dinamo, lovitură pe piaţa transferurilor

„Clubul Dinamo București dorește să prezinte jucătorii care au semnat contractele cu formația din Ștefan cel Mare și urmează să evolueze în acest sezon în tricoul alb-roșu. În zilele următoare, EXCLUSIV pentru canalele Dinamo București, veți putea urmări interviuri de amploare cu fiecare jucător! Mai întâi, să-i cunoaștem, pe scurt:

GONÇALO GREGÓRIO

Reclamă 4 / 0/3

Născut pe 14 iunie 1995 (28 ani) în Lisabona, Portugalia, Gonçalo Gregório este un atacant de 1.84m care a evoluat în ultimul sezon la Leiria, echipă care a reușit promovarea în eșalonul secund din Portugalia. A reușit 11 goluri în 21 de meciuri pentru fosta echipă, fiind un factor decisiv în performanța obținută de Leiria.

JOSUÉ HOMAWOO

Născut pe 12 noiembrie 1997 (25 ani) în Lome, Togo, Josue este un fundaș central de 1.91m care a evoluat ultima dată pentru Red Star FC în Championnat National din Franța, echipă pentru care a bifat 31 apariții. Josué a fost coleg cu Hakim Abdallah, atacantul nostru, la echipa secundă a celor de la Nantes.

Născut pe 5 martie 2000 (23 ani) la Brașov, în România, Dennis este un mijlocaș ofensiv (folosit și drept extremă și vârf fals) de 1.85m care a evoluat, în sezonul anterior, sub formă de împrumut la Port Vale, echipă din League One England, el aparținând de Cremonese. El a reușit 7 goluri și 2 pase decisive în sezonul 2022/23, inclusiv un hat-trick în EFL Trophy pe 20.09.2022, împotriva lui Shrewsbury.

Dinamo a scăpat de interdicţia la transferuri

ADNAN GOLUBOVIC

Născut pe 22 iulie 1995 (27 ani) la Ljubljana, în Slovenia, Adnan este un portar de 1.86m care a evoluat, în sezonul trecut, la Koper, în prima divizie slovenă, el având inclusiv 4 apariții în cupele europene (Conference League și Europa League). 11 clean sheet-uri a reușit Adnan în sezonul 2022-23 de Prva Liga. Este fost portar selecționat la naționalele Under ale Sloveniei.

CRISTIAN COSTIN

Reclamă

Născut pe 17 iunie 1998 (25 ani) la Beclean, în România, Cristian este un fundaș lateral dreapta (folosit și ca mijlocaș dreapta) care a evoluat, în ultimele 4 sezoane, la FC Voluntari. În Superliga, are 6 goluri, iar cu siguranță toți dinamoviștii vor fi încântați să aibă în tricoul alb-roșu un jucător care deja are peste 100 prezențe în Superliga României!”, se anunţă în postarea de pe Facebook a lui Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și