Închide meniul

Dinamo – Universitatea Craiova 0-2. „Câinii”, învinși în primul meci după revenirea în Liga 1! Oltenii le-au stricat seara

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2023, 23:27

Reclamă
Dinamo – Universitatea Craiova 0-2. „Câinii, învinși în primul meci după revenirea în Liga 1! Oltenii le-au stricat seara

Dinamo - Universitatea Craiova LIVE TEXT

Andrei Ivan, în duel cu jucătorii lui Dinamo / Foto: Universitatea Craiova

Dinamo – Universitatea Craiova 0-2. Echipa din Bănie a câștigat partida cu echipa din Ștefan cel Mare, de pe stadionul „Arcul de Triumf”, cu scorul de 2-0. Partida a contat pentru prima etapă a Ligii 1. Pentru Craiova au marcat Ivan, din penalty (min 54) și Markovic (min 90+6)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă a debutat cu stângul în Liga 1. „Câinii roșii” nu au reușit să profite de lovitura de la 11 metri din minutul 60, care a fost ratată de Ahmed Bani. Astfel, meciul de revenire al celor de la Dinamo în prima ligă s-a încheiat cu o înfrângere. Pentru Dinamo, următoarea partidă va fi împotriva celor de la FCSB, pe data de 22 iulie.

Dinamo – Universitatea Craiova 0-2. Meciul de revenire al „câinilor” în Liga 1.

Min 90+8: Final de meci pe „Arcul de Triumf”

Min 90+6: Gol Craiova! A marcat Markovic

Min 90+5: Ocazie pentru echipa din Bănie, după șutul lui Mitriță

Reclamă

Min 81: O nouă ocazie pentru Universitatea Craivoa, după șutul lui Markovic

Min 80: Ocazie pentru Universitatea Craiova. Mitriță a șutat puternic, dar Golubovic a respins mingea

Min 60: Bani a ratat lovitura de la 11 metri

Reclamă 4 / 0/3

Min 59: Penalty pentru Dinamo, după un fault al lui Crețu asupra lui Bena.

Min 54: Gol Universitatea Craiova. A marcat Andrei Ivan, din penalty.

Min 52: Penalty pentru Universitatea Craiova. Mitriță a fost faultat în careu, după o cursă impresionantă

Min 51: Ocazie pentru Dinamo, după șutul lui Ghezali

Min 46: A început a doua repriză

Min 45+3: Arbitrul a fluierat finalul primei reprize.

Min 45+1: O nouă ocazie pentru Dinamo. Larrucea a șutat peste poartă, din lovitură liberă.

Reclamă

Min 35: Ocazie pentru Dinamo. „Câinii” au fost aproape de gol prin șutul lui Ahmed Bani. Fotbalistul a tras de la 20 de metri, pe lângă poartă.

Min 20: Ocazie pentru Dinamo. Abdallah a trimis un șut slab către poarta oltenilor.

Min 4: Ocazie pentru Universitatea Craiova. Crețu a trimis balonul peste poartă.

Min 1: A început meciul de pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Update: Formulă ofensivă aleasă de Eugen Neagoe! Atanas Trică este titular, lângă Mitriță, Ivan și Roguljic!

Dinamo: A. Golubovic – G. De Moura, Giafer, Bena, Amzăr – N. Roșu, Larrucea, D. Iglesias, Ghezali – A. Bani, Abdallah
Rezerve: Dujmovic, V. Borcea, R. Grigore, Patriche, Țîră, Concalo Gregorio, Cr. Costin, I. Roșu, Dr. Irimia
Antrenor: Ovidiu Burcă

Universitatea Craiova: I. Popescu – Borța, Zajkov, R. Silva, N. Bancu – Al. Crețu, Screciu – A. Ivan, Roguljic, Mitriță – A. Trică
Rezerve: Lazar, Badelj, Ndong, Mateiu, Căpățînă, Ișfan, M. Danciu, Markovic, Koljic
Antrenor: Eugen Neagoe

Dinamo revine în Liga 1 după un an. „Alb-roşii” au obţinut promovarea în primul eşalon după barajul cu FC Argeş. Speranţele sunt mari pentru dinamovişti, care vor evolua pe stadionul Arcul de Triumf cu porţile închise. Toate biletele pentru această partidă au fost vândute.

Ovidiu Burcă este convins că jucătorii săi au căpătat experienţă după promovarea în Liga 1 şi îşi propune ca echipa sa să câştige cele trei puncte încă din prima etapă:

„Îmi fac calculele pentru mâine, ne dorim să câștigăm mâine. Indiferent de adversarul pe care îl întâlnim trebuie să câștigăm, așa e la Dinamo. Deocamdată, calculele le facem pentru meciul de mâine. Trebuie să fim conștienți că avem în față un adversar bun, dar nu imbatabil.

Din perspectiva voastră și a agențiilor de pariuri, probabil Craiova este favorită, dar cred că avem și noi atuurile noastre. Craiova este o echipă cu jucători foarte buni, au un antrenor cu mare experiență în prima ligă, dar avem și noi atuurile noastre.

În primul rând, spiritul pe care l-am câștigat anul trecut ca echipă și conexiunea cu suporterii. Cred că avem o filosofie de joc deja așezată, foarte mulți dintre băieți știu ce au de făcut. Cred că această disciplină și entuziasmul pe care îl avem sunt atuurile noastre”, a declarat Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

În sezonul 2021/22, sezonul în care Dinamo a retrogradat, Universitatea Craiova s-a impus în ambele meciuri disputate în sezonul regulat fără drept de apel. La Craiova, oltenii au câştigat cu 5-0, în timp ce la partida din Ştefan cel Mare a fost câştigată cu aceeaşi diferenţă de goluri, scor 6-1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și