Închide meniul
Foto

Atmosferă de senzaţie la derby-ul U Cluj – CFR Cluj. Fanii „şepcilor roşii” fac spectacol în tribune

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 octombrie 2022, 21:34

Atmosferă de senzaţie la derby-ul U Cluj – CFR Cluj. Fanii „şepcilor roşii” fac spectacol în tribune

Atmosferă de senzaţie la U Cluj - CFR Cluj

Fanii fac spectacol în tribune, la U Cluj - CFR Cluj/ AS.ro

Atmosfera este una de senzaţie la derby-ul dintre U Cluj şi CFR Cluj. Fanii s-au adunat în număr mare pe Cluj Arena, şi fac spectacol în tribune, încă din primul minut al întâlnirii „de foc” din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj şi CFR Cluj se întâlnesc pentru a doua oară, în decursul a patru zile. Precedenta întâlnire a avut loc în Cupa României, şi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Atmosferă de senzaţie la derby-ul U Cluj – CFR Cluj

Fanii lui U Cluj au umplut peluza de pe Cluj Arena, şi au aprins mai mult torţe, la începutul partidei. Suporterii au venit echipaţi şi cu un banner imens, pe care scria „Nu eşti distrat? (n.r. Are you not entertained)”. Mesajul este unul de luptă, fiind folosit în filmul „Gladiatorul”.

Startul partidei a fost chiar întârziat câteva minute, din cauza show-ului pirotehnic creat de fanii „şepcilor roşii”.

Suporterii şi-au încurajat favoriţii încă din primul minut, şi încearcă să-şi poarte echipa spre un succes istoric. Ultima victorie a lui U Cluj în faţa celor de la CFR Cluj a avut loc în 2014, însă pe terenul rivalilor.

Reclamă

Dan Petrescu îi avertizează pe Gică Hagi şi Adrian Mutu

Dan Petrescu îi avertizează pe Gică Hagi şi Adrian Mutu, rivalii de la Farul Constanţa şi Rapid. „Bursucul” vrea ca CFR Cluj să câştige al şaselea titlu consecutiv.

„Ați văzut și un Cupă, un adversar foarte agresiv, foarte bine organizat. De când a venit Neagoe, echipa cred că a pierdut doar două meciuri, cu Farul și Rapid. Au făcut meciuri bune și au pierdut la un singur gol diferență.

Ne așteaptă un meci foarte greu, acum sper să fim nou puțin mai buni, mai agresivi și să avem mai multe ocazii de a marca. Dar cel mai mult m-ar bucura o victorie, indiferent cum am juca. Trebuie să jucăm mai bine decât în primul meci cu ei.

Reclamă 4 / 0/3

Normal că trebuie să facem schimbări, pentru că nu am fost mulțumit. Dar chiar dacă eram mulțumit, schimbările oricum erau. Sunt foarte multe meciuri. Nu că mă plâng, că nu e bine că mă plâng, dar cred că avem cele mai multe meciuri în Europa. Nu avem cum să jucăm cu aceeași echipă, trebuie să facem schimbări și sper să fiu inspirat. Deplasările noastre nu le-a avut nimeni, asta e clar. Și sper în continuare să nu le aibă nimeni în România, asta ar însemna să fim cât mai mult în Europa.

Obiectivele mele au fost și sunt mereu câștigarea campionatului și calificarea în grupe. N-am nicăieri în contract că trebuie să ajung în primăvară sau în finală. Și acum sunt în obiectiv, încă ne batem la campionat, avem șanse să luăm campionatul. Și în Europa suntem în grupe și chiar cu șanse să mergem în primăvara europeană. Dacă nu voi lua campionatul la finalul sezonului, n-ar fi o tragedie.

Nu știu ce echipă a luat 5 din 5 sau 6 din 6, e greu să iei în fiecare an. Eu sunt conștient că va fi greu anul ăsta. Îmi doresc, dar sunt și realist pentru că, într-adevăr, anul ăsta vor fi mai multe echipe la titlu decât anul trecut. Anii trecuți erau 2-3, în opinia mea vor fi 5-6 (n.r. – în acest sezon). (N.r. – Credeți că printre acestea 5-6 vor fi se vor afla FCSB și Universitatea Craiova?) Normal, sută la sută”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și