Închide meniul

Atmosferă de vis la începutul derby-ului Rapid – FCSB! Fanii celor două rivale „au dat foc” stadionului

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2022, 21:56

Reclamă
Atmosferă de vis la începutul derby-ului Rapid – FCSB! Fanii celor două rivale „au dat foc stadionului

Atmosferă de vis la începutul derby-ului Rapid - FCSB! Fanii celor două rivale "au dat foc" stadionului

Atmosferă de vis la începutul derby-ului Rapid – FCSB. Pe giuleşti, cele două galerii au avut torţe şi mesaje spectaculoase, partida fiind întreruptă câteva minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii de la FCSB au fost cei care au aprins primii torţele, dar rivalii de la Rapid nu au rămas mai prejos. Peluza „a luat foc”, iar mesajul a fost unul clar.

Atmosferă de vis la începutul derby-ului Rapid – FCSB

„Ne preţuim istoria şi apărăm prezentul. Cavalerii rămân de neclintit în templu”, au scris rapidiştii, care aşteaptă prima victorie din acest sezon de Superliga, chiar împotriva rivalilor.

De cealaltă parte, cei din Peluza Nord au afişat scurt: „O ştiaţi, este?” Ei au făcut referire la faptul că ultraşii rapidişti s-au lăudat sâmbătă că le-ar fi aflat coregrafia roş-albaştrilor.

Reclamă

Derby încins pe Giuleşti

Ultraşii giuleşteni din Peluza Nord se laudă că au descoperit care este scenografia rivalilor. Au făcut publice şi imaginile cu bannerele care erau pregătite de fanii vicecampioanei.

Un suporter al Rapidului ar fi aflat unde îşi pregătesc roş-albaştrii scenografia cu care vor veni în Giuleşti, a mers acolo şi a făcut câteva poze. Acestea au apărut pe Facebook, alături de un mesaj acid.

Reclamă 4 / 0/3

Gafă incredibilă făcută de Jandarmeria Română chiar înainte de Rapid – FCSB

Gafă incredibilă făcută de Jandarmeria Română înaintea derby-ului Rapid – FCSB, din etapa a 2-a a Superligii. A încurcat stadioanele într-un comunicat în care anunţau ce măsuri de ordine şi siguranţă publica a luat.

Chiar dacă a folosit, în primul paragraf, „Stadionul Rapid-Giuleşti din Capitală”, Jandarmeria i-a trimis pe fani pe Arena Naţională. A precizat că fanii Rapidului vor putea intra la meci prin Bulevardul Pierre de Coubertin, în timp ce ultraşii de la FCSB ar fi avut acces prin Bulevardul Basarabia şi Strada Maior Ion Coravu.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și