Închide meniul
Foto

Atmosfera făcută de galeria lui Dinamo, la derby-ul cu Rapid! Cum arată Arena Naţională, după boicotul giuleştenilor

Alex Masgras Publicat: 27 ianuarie 2024, 20:18

Reclamă
Atmosfera făcută de galeria lui Dinamo, la derby-ul cu Rapid! Cum arată Arena Naţională, după boicotul giuleştenilor

Atmosfera făcută de galeria lui Dinamo, la derby-ul cu Rapid

Galeria lui Dinamo / Antena Sport

Atmosfera făcută de galeria lui Dinamo, la derby-ul cu Rapid, pentru meciul de pe Arena Naţională al etapei cu numărul 23 din Liga 1, este una incendiară. Echipa lui Zeljko Kopic va fi singura cu susţinere în meciul de pe cel mai mare stadion al ţării, după boicotul rapidiştilor. Aproximativ 10.000 de fani sunt prezenţi pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre Dinamo şi Rapid poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Atmosfera făcută de galeria lui Dinamo, la derby-ul cu Rapid!

După refuzul fanilor lui Rapid de a merge pe Arena Naţională la derby-ul cu Dinamo, fanii „câinilor” au venit pe cel mai mare stadion al ţării pentru a susţine echipa lui Zeljko Kopic.

Fanii dinamovişti de la peluză au afişat mai multe bannere pentru rivali: „Alegerea dintre o bară frumoasă sau un gol urât face orice rapidist nehotărât” sau„Nu vă considerăm rivali în fenomen / Că nu aţi înţeles nimic din el”.

De asemenea, Dinamo are parte de o susţinere importantă şi la tribuna a 2-a.

Reclamă

Echipele de start în Dinamo – Rapid

Dinamo: Golubovic – Lucas, Velkovski, Homawoo – De Moura, Ilic, Pavicic, Amzăr – Abdallah, Gregorio, Politic
Rezerve: Railean, D. Iglesias, M. Irimia, P. Neagu, A. Bani, R. Grigore, Dr. Irimia, Milanov, Cr. Costin, Ghezali, Patriche
Antrenor: Zeljko Kopic

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun – Hasani, Al. Albu, Djokovic – Papeau, Rrahmani, El Sawy
Rezerve: Drăgia – Dr. Grigore, I. Cristea, Borza, Bădescu, Oaidă, Bamgboye, Al. Ioniță II, Cîrjan, Burmaz, Soni
Antrenor: Cristiano Bergodi

Reclamă 4 / 0/3

Câţi fani au venit să vadă Dinamo – Rapid, pe Giuleşti

Aproximativ 2000 de fani se află pe stadionul Rapidului pentru meciul Dinamo – Rapid, care e sâmbătă, de la ora 20:00, live text pe as.ro. Asta după ce ultraşii au boicotat derby-ul de pe Arena Naţională.

Fanii au renunţat să meargă la meciul cu Dinamo, de pe Arena Naţională, după neînţelegerile cu galeria „câinilor roşii”. Aceştia au promis că vor veni multe mii pe propriul stadion, lucru care se poate întâmpla după apariţia galeriei. Derby-ul se poate vedea pe tabelele de marcaj, iar intrarea e liberă.

Prin intermediul unui comunicat, liderii de galerie ai Rapidului au anunțat faptul că vor să strângă mai mulți spectatori pe Giulești decât la meciul de pe Arena Națională, pentru a le da o lecție suporterilor rivalei. Aceștia au postat un mesaj amplu, în care se vorbește despre un „moment unic în istoria fotbalului”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și