Închide meniul

Atmosferă senzaţională la revenirea Petrolului Ploieşti în Liga 1. Fanii au invadat arena „Ilie Oană”

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2022, 22:26

Atmosferă senzaţională la revenirea Petrolului Ploieşti în Liga 1. Fanii au invadat arena „Ilie Oană

Galeria Petrolului, în timpul unui meci

Galeria Petrolului, în timpul unui meci

  • Atmosferă senzaţională la revenirea Petrolului în Liga 1
  • Fanii au invadat arena „Ilie Oană”

Atmosferă senzaţională la revenirea Petrolului în Liga 1. Fanii fac spectacol în tribunele stadionului „Ilie Oană”, la primul meci al „lupilor” în prima ligă, după şase ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul Ploieşti deutează în noul sezon de Liga 1, pe teren propriu, cu FC Voluntari. Trupa lui Nae Constantin ţinteşte un start victorios în Superliga.

Atmosferă senzaţională la revenirea Petrolului în Liga 1

Petrolul a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după ce sezonul trecut a reuşit promovarea. „Lupii” s-au clasat pe primul loc în liga secundă, şi şi-au asigurat biletele pentru Liga 1, alături de Hermannstadt, ocupanta locului doi.

Reclamă

Fanii Petrolului au invadat arena „Ilie Oană” la primul meci al favoriţilor în Liga 1, după o aşteptare de şase ani. Suporterii aproape că au umplut stadionul, încurajându-i pe băieţii lui Nae Constantin încă din primul minut.

 

Reclamă

Petrolul Ploieşti, debut cu FC Voluntari în noul sezon de Liga 1

Petrolul Ploieşti şi FC Voluntari se duelează în prima etapă de Liga 1. Conducerea Petrolului a ales să îi ofere credit în continuare antrenorului alături de care a promovat, Nicolae Constantin. De cealaltă parte, şi Voluntari l-a păstrat pe Liviu Ciobotariu, după sezonul în care a avut performanţe notabile la club, calificând echipa pentru prima dată în play-off.

Totodată, atât Petrolul, cât şi Voluntari, au fost active pe piaţa transferurilor. Ploieştenii au reuşit mutări răsunătoare, aducându-i pe Gabi Tamaş şi Gicu Grozav. Totodată, Nae Constantin se poate baza şi pe serviciile lui Mirko Ivanovski şi Christian Irobiso, jucători veniţi de la Dinamo, după retrogradarea echipei.

Petrolul a aliniat la startul partidei un prim 11 din care nu lipsesc vedetele trasnferate în această perioadă de mercato, Gabi Tamaş şi Gicu Grozav. Avram – Meijers, Tamaș, Huja – Pashov, Dumitriu, Seto, Țicu – Cioiu, Ivanovski, Grozav, au fost jucătorii trimişi în teren din primul minut de Nae Constantin.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Liviu Ciobotariu a mizat pe M. Popa – Ricardinho, Meleke, Armaș, A. Vlad – Matricardi, Droppa – Rață, Costin, Marcelo – Nemec.

Constantin Budescu, la un pas de Petrolul Ploieşti

Constantin Budescu este aproape de a face din nou echipă cu Gabi Tamaş. Conducerea de la Petrolul Ploieşti îl aşteptă pe fostul mijlocaş de la FCSB la atrenamente, pentru debutul în noul sezon de Liga 1.

Constantin Budescu a rămas fără angajament după despărţirea de Voluntari. Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani este aproape de a semna un contract cu formaţia nou-promovată în Liga 1, Petrolul.

Costel Lazăr, preşedintele „lupilor galbeni” este optimist în ceea cea priveşte transferul lui Constantin Budescu, şi afirmă că îndată ce condiţia fizică i se va îmbunătăţi, „magicianul” va fi jucătorul Petrolului.

„Urmează să vină, dar el își dorește să fie sigur că poate juca. Să înceapă să alerge și atunci vom discuta despre momentul semnării contractului. Mai durează cam o lună, în opinia mea. Budescu este un jucător valoros pentru România”, a declarat Coste Lazăr, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Petrolul Ploieşti - FCU Craiova LIVE TEXT
Liga 1 • 18 mart., 22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 12 mart., 20:38
Marius Şumudică, anunţ de ultimă oră despre revenirea în Liga 1: „Nu mi-aş dori să înţeleagă greşit”
FC Voluntari şi-a găsit antrenor după despărţirea de Nicolae Dică!
Liga 1 • 11 mart., 19:00
FC Voluntari şi-a găsit antrenor după despărţirea de Nicolae Dică! Ilfovenii, preluaţi de un antrenor fără angajament
Nicolae Dică, dat afară de FC Voluntari! Fostul antrenor al FCSB-ului părăseşte banca ilfovenilor după numai o lună!
Liga 1 • 11 mart., 17:25
Nicolae Dică, dat afară de FC Voluntari! Fostul antrenor al FCSB-ului părăseşte banca ilfovenilor după numai o lună!