Închide meniul
Foto

Atmosferă spectaculoasă la Oţelul – FCSB! Meciul de la Galaţi se joacă cu casa închisă

Alex Masgras Publicat: 29 iulie 2023, 21:57

Reclamă
Atmosferă spectaculoasă la Oţelul – FCSB! Meciul de la Galaţi se joacă cu casa închisă

Atmosferă spectaculoasă la Oţelul - FCSB

Oţelul Galaţi - FCSB / Antena Sport

Atmosferă spectaculoasă la Oţelul – FCSB! Meciul de la Galaţi se joacă cu casa închisă. Peste 10.000 de oameni urmăresc de pe stadion partida din etapa a treia a Ligii 1. Partida este în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii gălăţeni au luat cu asalt stadionul Oţelul. Reveniţi în Liga 1, după o pauză de opt ani, gălăţenii se află la al doilea meci pe teren propriu din acest sezon, iar adversara echipei lui Dorinel Munteanu este FCSB.

Atmosferă spectaculoasă la Oţelul – FCSB! Meciul de la Galaţi se joacă cu casa închisă

Încă dinaintea partidei s-au format cozi la casele de bilete, iar câţiva norocoşi au prins ultimele tichete de acces la meciul dintre Oţelul şi FCSB. Cu jumătate de oră înainte de fluierul de start, mulţi spectatori nu reuşiseră să intre încă pe stadion, din cauza cozilor de zeci de metri din afara arenei.

FCSB este şi ea susţinută de un număr mare de suporteri la Galaţi. Câteva sute de fani au făcut deplasarea, iar sectorul rezervat galeriei echipei oaspete este aproape plin.

Ultima oară, Oţelul Galaţi şi FCSB s-au întâlnit în luna noiembrie a anului trecut, într-un meci din faza grupelor din Cupa României. La fel ca în această seară, stadionul celor de la Oţelul a fost arhiplin.

Reclamă

Vlad Chiricheş, titular în premieră după revenirea la FCSB

Vlad Chiricheş va fi titular în premieră, după revenirea la FCSB. Fundaşul central în vârstă de 33 de ani va juca încă din primul minut în meciul Oţelul Galaţi – FCSB, din etapa a 3-a a Ligii 1, care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Florinel Coman şi Darius Olaru lipsesc din primul 11. „Mbappe” Coman a marcat în toate meciurile roş-albaştrilor din acest sezon. Şi Andrea Compagno a fost lăsat pe bancă, în atac făcându-şi apariţia Alexandru Băluţă.

Cinci schimbări au făcut Elias Charalambous şi Mihai Pintilii în echipa de start, faţă de meciul cu CSKA 1948 Sofia, din preliminariile UEFA Conference League. Vlad Chiricheş apare în premieră în tricoul FCSB-ului, pentru prima oară după ce a semnat contractul cu roş-albaştrii.

Reclamă 4 / 0/3

În „11”-le de start şi-a făcut apariţia şi Malcom Edjouma. Francezul va juca în premieră, în acest sezon, din primul minut. Edjouma tocmai a primit o ofertă din Serie B, de la Bari, după cum a anunţat în exclusivitate AS.ro. Şi Octavian Popescu a fost titularizat şi primeşte o şansă de la staff-ul tehnic.

Ovidiu Popescu va juca pe postul de fundaş stânga. Conform surselor AS.ro, Risto Radunovic are probleme medicale, iar prezenţa fundaşului stânga al roş-albaştrilor este incertă şi pentru returul cu CSKA 1948 Sofia.

Echipele de start în Oţelul Galaţi – FCSB

OȚELUL: R. Stoian – S. Rus, Yabre, I. Varela, Zhelev – Jardan, I. Neagu, D Silva -Al. Pop, Fatai, Cisotti

REZERVE: Păun, G. Cîrjan, Adăscăliței, Ursu, Maciel, Zivulic, D. Panait, Lovric, Bodișteanu

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Ov. Popescu – Edjouma, Șut, Djokovic – Cordea, Băluță, Oct. Popescu

REZERVE: Vlad, Haruț, Coman, Compagno, Miculescu, V. Gheorghe, Olaru, Radaslavescu

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și