Închide meniul

Oțelul – FCSB 0-2. Octavian Popescu şi Andrea Compagno au marcat şi au dus-o pe FCSB pe primul loc. Florinel Coman, penalty ratat

Viviana Moraru Publicat: 29 iulie 2023, 23:33

Reclamă
Oțelul – FCSB 0-2. Octavian Popescu şi Andrea Compagno au marcat şi au dus-o pe FCSB pe primul loc. Florinel Coman, penalty ratat

Octavian Popescu a marcat în Oţelul - FCSB

Florinel Coman şi Octavian Popescu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Oțelul – FCSB 0-2, în etapa a 3-a a Ligii 1. Octavian Popescu şi Andrea Compagno au marcat la Galaţi şi FCSB este lider în clasament. Meciul a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 40, cu o execuţie superbă de la distanţă. Intrat după pauză, Florinel Coman a avut şansa de a dubla avantajul roş-albaştrilor, dar a ratat un penalty. Încurajaţi frenetic din tribună, jucătorii lui Dorinel Munteanu a trimis de două ori mingea în transversală. În prelungiri, Andrea Compagno a marcat şi a stabilit rezultatul final, 2-0.

LIVE TEXT Oțelul – FCSB 0-2

Min. 90+7: Final de meci. FCSB a câştigat cu 2-0 şi are maximum de puncte în Liga 1. Este pe primul loc!

Min. 90+1: Oţelul – FCSB 0-2! Andrea Compagno a scăpat în careu şi a marcat cu uşurinţă! Florinel Coman i-a oferit assist-ul.

Min. 90: Bară Oţelul! Ursu a executat o lovitură liberă, iar Târnovanu a intervenit salvator şi a respins în transversală!

Reclamă

Min. 85: Intervenţia salvatoare a lui Stoian în faţa lui Florinel Coman.

Min. 76: Bară Oţelul! Cîrjan a şutat în forţă, dar mingea a lovit transversala.

Min. 74: Florinel Coman a executat o lovitură liberă din marginea careului, iar mingea a trecut puţin pe lângă vinclu!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 63: Schimbări la FCSB! Chiricheş a fost înlocuit cu Haruţ. Compagno a intrat în locul lui Şut.

Min. 61: Penalty ratat de Florinel Coman! A şutat pe centrul porţii, iar mingea a fost prinsă cu uşurinţă de goalkeeperul Oţelului!

Min. 59: Iulian Dima a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR şi a acordat penalty!

Min. 58: Cordea a căzut în careu după un duel cu Yabre, dar arbitrul a lăsat jocul să continue!

Min. 57: Ocazie uriaşă a lui Florinel Coman! A scăpat singur cu portarul advers, a intrat în careu, dar Rus a intervenit salvator în ultimul moment! A avut o deposedare „de manual”!

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 46: Două schimbări la pauză la FCSB! Darius Olaru a intrat în locul lui Malcom Edjouma, iar Alex Băluţă a fost înlocuit cu Florinel Coman!

Reclamă

Min. 45: Pauză.

Min. 40: Oţelul – FCSB 0-1! Super gol reuşit de Octavian Popescu. „Perla” lui Becali a şutat de la aproximativ 25 de metri, cu latul, iar mingea s-a dus spre vinclu. Stoian nu a putut interveni!

Min. 28:  Vlad Chiricheş a fost aproape de autogol! Aflat la debut, fundaşul central a deviat mingea cu capul, spre propria poartă. Târnovanu a intervenit salvator şi a respins mingea în corner, de sub transversală!

Min. 13: Prima ocazie importantă a FCSB-ului. Alex Băluţă a rămas singur cu portarul advers, dar nu a reuşit să înscrie. A fost semnalizat totuşi şi în poziţie de ofsaid!

Min. 1: A început meciul!

Update 21.00: Fanii au luat cu asalt stadionul, iar meciul se dispută cu „casa închisă”!

Update 20.00: Echipele de start în Oţelul Galaţi – FCSB

OȚELUL: R. Stoian – S. Rus, Yabre, I. Varela, Zhelev – Jardan, I. Neagu, D Silva -Al. Pop, Fatai, Cisotti

REZERVE: Păun, G. Cîrjan, Adăscăliței, Ursu, Maciel, Zivulic, D. Panait, Lovric, Bodișteanu

ABSENT: Dur-Bozoancă (nerefăcut)

ANTRENOR: Dorinel Munteanu

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Ov. Popescu – Edjouma, Șut, Djokovic – Cordea, Băluță, Oct. Popescu

REZERVE: Vlad, Haruț, Coman, Compagno, Miculescu, V. Gheorghe, Olaru, Radaslavescu

ANTRENOR: Elias Charalambous

FCSB a obținut două victorii, în primele două etape din Liga 1. Trupa lui Elias Charalambous a învins-o pe FC U Craiova 1948, în prima etapă, cu scorul de 3-0.

Ulterior, în etapa a doua, FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo, disputat pe Arcul de Triumf. Roș-albaștrii au câștigat partida cu scorul de 2-1, Florinel Coman și Darius Olaru marcând pentru vicecampioană.

De cealaltă parte, Oțelul a înregistrat două remize, în primele două runde de Liga 1. Gălățenii au terminat la egalitate cu UTA, în prima rundă, scor 1-1, iar ulterior au remizat fără goluri pe „Ion Oblemenco”, cu Universitatea Craiova.

Ultimul duel direct dintre cele două echipe a avut loc sezonul trecut, în grupele Cupei României. Atunci, meciul se încheia la egalitate, scor 0-0.

De asemenea, în campionat, FCSB și Oțelul s-au întâlnit ultima dată în 2015, atunci când gălățenii se impuneau la București cu scorul de 2-1.

Echipele probabile:

OȚELUL: Stoian – Zhelev, Yabre, Ghiocel, Panait – Cisotti, Lopez, Teles – Pop, Fatai, Bodișteanu
REZERVE: A. Păun, I. Neagu, Dimitrov, Rus, Tănasă, Jardan, Gaitan, Zivulic, Frederic
ABSENT: Dur-Bozoancă (nerefăcut)
ANTRENOR: Dorinel Munteanu

FCSB: Târnovanu – Pantea, Haruţ, Dawa, Radunovic – Olaru, Şut, Djokovic – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
REZERVE: Vlad, Oct. Popescu, Edjouma, Chiricheș, Ov. Popescu, Al. Băluţă, Ngezana, Radaslavescu, Cordea
ANTRENOR: Elias Charalambous

Mihai Stoica se teme înainte de Oțelul – FCSB

Mihai Stoica se teme înainte de Oțelul – FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor este convins că meciul de la Galați va fi unul dur, deoarece trupa lui Dorinel Munteanu este una agresivă, care va da totul pentru a obține cele trei puncte.

Mihai Stoica a prefațat duelul dintre FCSB și Oțelul și a ajuns la concluzia că meciul va fi unul strâns. MM susține că pentru gălățeni, duelul cu roș-albaștrii este unul special, motiv pentru care se așteaptă la un meci agresiv.

„Este complicat din foarte multe puncte de vedere, întâlnim o echipă foarte agresivă, care până acum a jucat două meciuri. În meciul cu UTA nu a câștigat din cauza unui ghinion teribil, iar meciul de la Craiova, chiar dacă să spunem că ar fi meritat Craiova, mă gândesc la ce ocazie monumentală au avut pe final. Sunt gălățean și știu ce vorbesc, meciurile cu Steaua (n.r. FCSB) reprezintă ceva deosebit pentru gălățeni. Avem și un jucător care probabil nu o să poată evolua, sperăm să poată fi recuperat până la meciul de joi, nu întrebați cine, nu o să spun.

Am întâlnit agresivitatea celor de la Galați într-un amical, propus de noi, că m-am bucurat că Oțelul a promovat și am zis să facem un cadou gălățenilor, era să pierdem trei jucători la meciul ăla. Nu aș vrea să reiau discursul avut înainte de meciul cu Rapid, va fi un joc la limita regulamentului probabil”, a declarat Mihai Stoica, într-o conferință de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și