Închide meniul

Attila Hadnagy a dezvăluit motivul pentru care Poli Iași – Sepsi nu a fost amânat: „Liga a transmis că se supără domnul Hagi”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2023, 9:04

Attila Hadnagy a dezvăluit motivul pentru care Poli Iași – Sepsi nu a fost amânat: Liga a transmis că se supără domnul Hagi”

Attila Hadnagy a dezvăluit motivul pentru care Poli Iași - Sepsi nu a fost amânat

Jucătorii lui Sepsi / Hepta

Attila Hadnagy a dezvăluit motivul pentru care Poli Iași – Sepsi nu a fost amânat. Oficialul clubului din Covasna a vorbit despre situația creată de Liga Profesionistă de Fotbal, care nu a dorit amânarea partidei din etapa a 7-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Sepsi doreau amânarea meciului cu Poli Iași pentru a se pregăti de returul cu norvegienii de la Bodo/Glimt, care este programat săptămâna viitoare. În manșa tur a „dublei”, echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a remizat cu formația din Norvegia, 2-2, pe teren propriu. Partida a fost în format live text pe As.ro.

Attila Hadnagy a dezvăluit motivul pentru care Poli Iași – Sepsi nu a fost amânat. Oficialul lui Sepsi, revoltat după decizia LPF

Directorul sportiv al clubului patronat de Laszlo Dioszegi, Attila Hadnagy s-a declarat revoltat de faptul că LPF nu a permis amânarea meciului cu Poli Iași. Potrivit acestuia, moldovenii au fost de acord cu amânarea. Totuși și cei de la Farul au încercat să își amâne meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a 7-a, dar aceștia s-au lovit de refuzul echipei din Bănie.

Astfel, potrivit lui Hadnagy, oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal nu au dorit să permită amânarea meciului lui Sepsi, pe motiv că Gică Hagi s-ar fi supărat. Totuși, oficialul covăsnean este de părere că motivul real penru care meciul nu s-a amânat nu are nicio legătură cu „Regele” sau cu Farul.

„Acum vin din vestiar, nu au putut să facem 13 jucători, vom aduce cinci-șase jucători de la echipa a doua. Nu suntem obișnuiți cu ritmul ăsta din păcate. Mi se pare incredibil să joci duminica la ora 13, pe 40 de grade, și apoi să mergi în Norvegia.

Reclamă

Trebuie să ne prezentăm la meci. Am găsit un hotel la Roman la 80-90 de kilometri. Nu am găsit nici în Vaslui, nici pe aproape. Așa mi-a transmis Liga, că se supără Farul dacă se amână meciul nostru. Nu vreau să dau nume. De la Ligă așa s-a transmis, că se supără domnul Hagi.

Așa este (n.r. LPF putea trece peste refuzul echipelor). Noi am primit o hârtie de la Poli Iași că ei sunt de acord, asta este culmea. Înseamnă că nu mai contează că noi am trimis hârtia la Ligă. Nu avem hârtia de la Ligă, avem de la Iași că vor și ei amânarea.

Noi avem încredere că în al 12-lea ceas să se hotărască și să se amâne. Avem și noi șansa noastră, are și Farul. Sută la sută nu este de la domnul Hagi. Nu cred că s-ar supăra domnul Rotaru pentru că la anul ar putea fi ei (n.red. Universitatea Craiova) în situația noastră”, a spus Attila Hadnagy, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Partida retur dintre Sepsi și Bodo/Glimt va avea loc săptămâna viitoare, pe 31 august, în Norvegia. Meciul care va decide echipa calificată în grupele UEFA Conference League va începe de la ora 19:00 și va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Liviu Ciobotariu, decizie radicală după Sepsi – Bodo/Glimt 2-2: „O să sacrific meciul cu Poli Iaşi”

„În totalitate va fi sacrificat meciul cu Poli Iași. Mâine voi lua o decizie, este imposibil să plecăm sâmbătă după antrenament, la ora 14. Am ajunge la ora 20 la Roman, pentru că nu am găsit cazare la Iași, după care, duminică, să plecăm la ora 10 de la hotel, să jucăm la ora 13 la Iași.

Nu voi lua în calcul meciul ăsta, îmi pare rău că o spun, poate nu este fair-play, dar nu pot să iau în calcul acest meci. Nu am cum, este foarte greu. Atât timp cât avem șanse să jucăm în grupele Conference League, am să sacrific un meci.

Cel mai probabil voi lăsa foarte mulți jucători acasă, nu vor face deplasarea. Nu are rost să îi țin șase ore în autocar, să îi duc după mine la Iași. Pentru ce, dacă nu îi folosesc? Nu are rost, dar încă nu am luat această decizie, încă nu m-am hotărât, dar mă gândesc serios”, a spus antrenorul lui Sepsi, pentru sursa citată anterior, după meciul cu echipa din Norvegia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și