Închide meniul
Foto

„Au îngheţat” tribunele la FCSB – UTA! Câţi fani sunt pe Arena Naţională, la primul meci al roş-albaştrilor din 2024

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2024, 20:14

„Au îngheţat” tribunele la FCSB – UTA! Câţi fani sunt pe Arena Naţională, la primul meci al roş-albaştrilor din 2024

"Au îngheţat" tribunele la FCSB - UTA

Fanii de pe Arena Naţională, la FCSB - UTA/ Captură Orange Sport

„Au îngheţat” tribunele de pe Arena Naţională, la duelul dintre FCSB şi UTA. La primul duel oficial al roş-albaştrilor din 2024, fanii nu s-au îngrămădit să vină, date temperaturile extrem de scăzute din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit vizita celor de la UTA, pentru duelul din etapa a 22-a din Liga 1. Partida se desfăşoară în format live text, pe AS.ro.

„Au îngheţat” tribunele la FCSB – UTA

La ora de start a partidei dintre FCSB şi UTA se înregistra o temperatură de -7 grade Celsius. Astfel, tribunele de pe Arena Naţională erau aproape goale.

Aproximativ 4000 de fani au venit pe cel mai mare stadion al ţării, pentru duelul dintre FCSB şi UTA. În peluza roş-albaştrilor se aflau în jur de 1000 de suporteri. În lojă au fost surprinşi şi Daniel Pancu, selecţionerul naţionalei U21, cât şi Anghel Iordănescu.

FCSB poate profita de pasul greşit făcut de CFR Cluj, clujenii fiind învinşi surprinzător de Botoşani. În cazul unei victorii cu UTA, roş-albaştrii se pot distanţa la nu mai puţin de 11 puncte, în fruntea clasamentului.

Reclamă

În duelul din tur, UTA a învins-o cu 2-1 pe FCSB. Florinel Coman a marcat pentru trupa lui Elias Charalambous, în timp ce Fabry şi Cooper i-au adus toate cele trei puncte lui Mircea Rednic.

Cum arată primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu UTA

Gigi Becali a dezvăluit cum arată primul 11 al FCSB-ului pentru meciul cu UTA, cu câteva zile înaintea meciului. Doar unul dintre jucătorii transferaţi în această iarnă de patronul roş-albaştrilor, Luis Phelipe, este titular în duelul cu trupa lui Mircea Rednic.

Cu câteva zile înaintea partidei cu UTA, Gigi Becali a dezvăluit ce jucători se vor afla în primul 11 al FCSB-ului. Astfel, patronul roş-albaştrilor „i-a pus pe tavă” echipa lui Mircea Rednic, pentru duelul de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Un singur semn de întrebare exista, după declaraţiile lui Gigi Becali, fiind reprezentat de titularizarea lui Baba Alhassan. Mijlocaşul transferat de la Hermannstadt a fost lăsat pe banca de rezerve, în locul său fiind trimis în teren, încă din primul minut, Mihai Lixandru.

De altfel, Gigi Becali a transmis că la duelurile mai „încinse”, Mihai Lixandru va fi titularizat, iar Baba Alhassan va fi inclus în primul 11 la partidele cu adversari mai facili.

În lipsa lui Florinel Coman, suspendat pentru cumul de cartonaşe, în flancul stâng al atacului FCSB-ului a fost titularizat Octavian Popescu. Pe banda dreaptă a atacului va evolua Luis Phelipe, în timp ce postul de atacant va fi ocupat de Alexandru Băluţă.

Cum arată primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu UTA:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Phelipe, Al. Băluță, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad – Panțîru, Compagno, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Pantea, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și