Închide meniul

Cum arată primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu UTA! Gigi Becali i-a pus „pe tavă” echipa lui Mircea Rednic

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2024, 18:54

Cum arată primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu UTA! Gigi Becali i-a pus „pe tavă echipa lui Mircea Rednic

Cum arată primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu UTA

Jucătorii FCSB-ului şi Gigi Becali/ Colaj Profimedia, Hepta

Gigi Becali a dezvăluit cum arată primul 11 al FCSB-ului pentru meciul cu UTA, cu câteva zile înaintea meciului. Doar unul dintre jucătorii transferaţi în această iarnă de patronul roş-albaştrilor, Luis Phelipe, este titular în duelul cu trupa lui Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la UTA, într-un meci din etapa a 22-a din Liga 1. Partida va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 20:00.

Cum arată primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu UTA

Cu câteva zile înaintea partidei cu UTA, Gigi Becali a dezvăluit ce jucători se vor afla în primul 11 al FCSB-ului. Astfel, patronul roş-albaştrilor „i-a pus pe tavă” echipa lui Mircea Rednic, pentru duelul de pe Arena Naţională.

Un singur semn de întrebare exista, după declaraţiile lui Gigi Becali, fiind reprezentat de titularizarea lui Baba Alhassan. Mijlocaşul transferat de la Hermannstadt a fost lăsat pe banca de rezerve, în locul său fiind trimis în teren, încă din primul minut, Mihai Lixandru.

De altfel, Gigi Becali a transmis că la duelurile mai „încinse”, Mihai Lixandru va fi titularizat, iar Baba Alhassan va fi inclus în primul 11 la partidele cu adversari mai facili.

Reclamă

În lipsa lui Florinel Coman, suspendat pentru cumul de cartonaşe, în flancul stâng al atacului FCSB-ului a fost titularizat Octavian Popescu. Pe banda dreaptă a atacului va evolua Luis Phelipe, în timp ce postul de atacant va fi ocupat de Alexandru Băluţă.

Din linia de mijloc a FCSB-ului nu lipsesc Darius Olaru şi Adrian Şut, alături de ei urmând să evolueze, ca titular, şi Mihai Lixandru.

Valentin Creţu a fost titularizat pe postul de fundaş dreapta, deşi acesta a fost la un pas de plecarea de la FCSB, în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, dintre jucătorii nou veniţi la FCSB, în această perioadă de mercato, doar Luis Phelipe a prins primul 11 pentru primul meci oficial din 2024, Nana Antwi nefiind nici pe banca de rezerve.

Cum arată primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu UTA:

  • FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Phelipe, Al. Băluță, Oct. Popescu
  • Rezerve: A. Vlad – Panțîru, Compagno, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Pantea, Alhassan, Radaslavescu
  • Antrenor: Elias Charalambous

„Eu spun că Luis Phelipe e mult mai bun decât Tavi. Acum (n.r. – cu UTA, la următorul meci) va juca el în dreapta, Tavi în stânga și Băluță atacant. Mai jos, Baba, Șut și Olaru. Ngezana cu Dawa, Radunovic și cu Crețu. Gata, am spus echipa”, a declarat Gigi Becali în urmă cu câteva zile, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica, mesaj savuros înainte de FCSB – UTA

Mihai Stoica a transmis un mesaj savuros, cu câteva ore înainte de FCSB – UTA. Managerul general al roş-albaştrilor a postat un scurt filmuleţ pe reţelele sociale, chiar de pe Arena Naţională. Gazonul de pe cel mai mare stadion al ţării se prezintă impecabil, cu câteva ore înaintea partidei roş-albaştrilor.

Cu câteva ore înainte de fluierul de start al duelului dintre FCSB şi UTA, Mihai Stoica a mers „în inspecţie” pe Arena Naţională. Managerul general al roş-albaştrilor a fost impresionat de cum se prezintă gazonul de pe stadionul pe care vor juca jucătorii lui Elias Charalambous.

De altfel, MM a comparat gazonul de pe Arena Naţională cu cel de pe Wembley, stadionul legendar al Angliei.

„Noul Wembley? Nu, doar Arena Naţională azi!”, a transmis Mihai Stoica, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă

Duelul dintre FCSB şi UTA va fi primul din acest an care se va disputa pe Arena Naţională. Cu o victorie, roş-albaştrii se pot distanţa la nu mai puţin de 11 puncte, în fruntea Ligii 1, după ce CFR Cluj a fost învinsă în mod surprinzător de Botoşani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și