Închide meniul

„Au sânge în instalaţie”. Antrenorii de pe lista scurtă a lui Gigi Becali sunt pe placul lui Dumitru Dragomir

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2022, 11:32

„Au sânge în instalaţie. Antrenorii de pe lista scurtă a lui Gigi Becali sunt pe placul lui Dumitru Dragomir

Antrenorii de pe lista scurtă a lui Gigi Becali sunt pe placul lui Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, prima reacţie după plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB / Antena Sport

  • Nicolae Dică a demisionat după U Cluj – FCSB 2-1
  • Dumitru Dragomir a analizat variantele lui Gigi Becali

Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru sunt antrenorii aflaţi pe lista scurtă a lui Gigi Becali, după demisia lui Nicolae Dică. Dumitru Dragomir e sigur că amândoi ar putea să redreseze echipa şi să o ajute pe FCSB să intre în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru tocmai şi-a reziliat contractul cu UTA şi are drum liber spre vicecampioana României. Şi Andrei Prepeliţă, dat afară de la FC Argeş, e o soluţie luată în calcul de patronul roş-albaştrilor.

Antrenorii de pe lista scurtă a lui Gigi Becali sunt pe placul lui Dumitru Dragomir

Dragomir l-a lăudat pe Ilie Poenaru şi e sigur că tehnicianul de 45 de ani ar putea avea rezultatele dorite de patron şi de fani.

Reclamă

Să ştiţi că are sânge în instalaţie Poenaru, vai de mine. Antrenor trăsnet. Şi Prepeliţă e antrenor bun. Amândoi au sânge în instalaţie.

Eu am auzit de Ilie Poenaru că s-ar putea duce în altă parte. Ştiu unde, dar nu pot să spun„, a reacţionat fostul preşedinte al LPF la Pro Arena.

Reclamă

Dumitru Dragomir crede că principala problemă a lui FCSB nu o reprezintă antrenorul. Nicolae Dică ar fi „pierdut” vestiarul.

După discursul lui Gigi de aseară am ştiut sigur că a fost dat afară. Echipa nu merge, e haos la echipă. Nu ştiu cât de vinovat e Dică. Are lot bun de jucători, dar e echipă slabă.

Uite că de data asta nu s-a mai băgat Gigi. Eu ştiu sigur ce s-a întâmplat acolo. Când am spus că e haos, m-a contrat Meme Stoica. Parcă am avut gura aurită.

Reclamă 4 / 0/3

Dică nu e antrenor slab, n-a putut să strunească echipa. Pe Dawa urca mingea ca veveriţa, nu o putea stăpâni. Se chinuia şi el şi Tamm. Dar nu acolo au pierdut ei, ci la mijlocul terenului. Jucători de mare valoare sunt cei care ştiu să se aşeze în teren, să facă un pressing, un marcaj. Haos total, ei sunt nedisciplinaţi. Nu sunt dresaţi!„, a declarat Dumitru Dragomir.

Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB

Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB. Meciul cu U Cluj a fost ultimul pentru antrenorul căruia Gigi Becali i-a cerut public să plece.

Gigi Becali este cel care a anunţat încă de aseară că Dică nu va mai continua la FCSB. Asta chiar dacă după dezastrul cu Silkeborg, dublă încheiată 0-10, Gigi nu acceptase despărţirea de antrenor.

Conform informaţiilor AS.ro, Dică a vorbit cu jucătorii şi şi-a luat adio de la aceştia, informându-i de decizia luată. Becali a fost cel care l-a forţat să plece.

E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înțeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toți fotbalul. Se supără, nu se supără… e om bun, dar degeaba. Cum să uiți fotbalul? Aș putea să mă iau de jucători. Dar știți de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar 2-3, echipa nu leagă pase. Eu zic de 5-6 meciuri că nu avem viitor.

Și CS Mioveni mai leagă 5 pase, noi nici atât. Vă dați seama? Noi puteam câștiga și azi din valoarea individuală, dacă nu făcea Șut greșeala aia. Dar nu ai cum să joci așa! Ne bate Rapid acum, ne dă 5! Uite, așa, cu ce jucători au ei pe acolo.

Am dat pe Miculescu 1,7 milioane, dar nu văd nimic. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă. E din ce în ce mai rău. Cum să joci cu un om în plus și să dai minge lungă? A uitat Olaru fotbalul? E băiat serios, nu poți să zici că nu se antrenează bine!”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prima Sport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”