Închide meniul

Aurelian Chiţu, uluit de revenirea celor de la Voluntari: „Am fost foarte proşti în seara asta! Nu îmi vine să cred nici acum!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2023, 23:12

Aurelian Chiţu, uluit de revenirea celor de la Voluntari: „Am fost foarte proşti în seara asta! Nu îmi vine să cred nici acum!

Aurelian Chiţu, în stare de şoc după revenirea celor de la Voluntari

Aurelian Chiţu a fost uluit uluit de revenirea celor de la Voluntari. Ilfovenii au fost conduşi cu 3-0, însă au avut un final incredibil de meci şi au egalat la 3. Până la urmă, FC U Craiova s-a impus la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurelian Chiţu a reuşit o dublă de senzaţie, iar la finalul partidei a recunoscut că a fost uluit de finalul halucinant de meci.

Aurelian Chiţu, uluit de revenirea celor de la Voluntari

E incredibil, nu am mai prins în viaţa mea aşa ceva. Nu îmi vine să cred nici acum. Nici bucuria de la final nu e cum ar fi trebuit să fie. Bine că am avut noroc la penalty-uri. Aveam tot felul de gânduri, nu îmi venea să cred. Am fost foarte proşti în seara asta. Nu ai voie de la 3-0 să ze egaleze. Nu ne-am învăţat minte de data trecută cu Voluntari, am avut 3-1 şi ne-au egalat. Nu îmi explic, nici cei de la Voluntari nu mai credeau. Anul trecut ne-am salvat de la retrogradere, anul acesta putem să obţinem o calificare”, a spus Aurelian Chiţu la digisport.ro.

FC U Craiova – FC Voluntari 5-4, după lovituri de la 11 metri

FCU Craiova a învins vineri, pe teren propriu, scor 5-4 (1-0, 3-3, 3-3), după lovituri de la 11 metri, formaţia FC Voluntari, în semifinala barajului de calificare în Conference League. Craiovenii au avut 3-0 şi au fost egalaţi în ultimele douăzeci de minute.

În semifinala barajului pentru Conference League, la Craiova, echipa gazdă a întâlnit pe FC Voluntari, echipă care nu mai pierduse de 13 meciuri. Craiovenii au deschis scorul în minutul 36, la o fază în care Bauza l-a lansat pe Chiţu, Matricardi a încercat să degajeze din faţa acestuia, însă balonul s-a lovit de Chiţu şi a deviat în poartă.

Reclamă

Gazdele au majorat scorul în minutul 60, când Baeten a şutat din afara careului, portarul Mihai Popa a gafat şi balonul a intrat în plasă. După numai două minute Chiţu a reuşit dubla din pasa lui Bauza şi meciul părea încheiat la 3-0.

Însă în minutul 78 portarul gazdelor, Gurău, a respins în faţă o centrare, balonul a ajuns la Aliji, care a şutat superb din afara careului şi a redus din diferenţă.

În minutul 82 Helder Tavares a şutat la poarta craiovenilor, iar Danny Henriques a blocat balonul cu ambele mâini, arbitrul Horaţiu Feşnic dictând penalti pentru oaspeţi. La aceeaşi fază a fost eliminat şi Aliji, el primind al doilea cartonaş galben. Sigurjonsson a transformat lovitura de pedeapsă, iar în minutul 90+7 acelaşi Sigurjonsson a executat un corner şi Dumiter a marcat golul egalizator cu o lovitură de cap, trimiţând partida în prelungiri. În cele două reprize de prelungiri nu s-a mai întâmplat nimic şi s-a ajuns la loviturile de departajare.

Reclamă 4 / 0/3
Pentru FC Voluntari au marcat Sigurjonsson, Mihai Răduţ, Matricardi şi Dumiter. Igor Armaş şi Paz au trimis în bară. De partea cealaltă, Duarte, Baeten, Sidibe, I. Zanfir şi George Ganea au înscris pentru FCU Craiova. Şutul lui Asamoah a fost apărat de Mihai Popa şi oltenii merg mai departe, urmând să mai joace un meci cu ocupanta locului 3 din play-off, Universitatea Craiova sau CFR Cluj, pentru a stabili ultima echipă românească din Conference League.
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și