Închide meniul

Avertisment pentru Ovidiu Burcă, înainte ca Dinamo să debuteze în noul sezon: „Fără transferuri le va fi greu în Liga 1!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 iunie 2023, 20:42

Avertisment pentru Ovidiu Burcă, înainte ca Dinamo să debuteze în noul sezon: „Fără transferuri le va fi greu în Liga 1!

Avertisment pentru Ovidiu Burcă, înainte ca Dinamo să debuteze în noul sezon de Liga 1

Ovidiu Burcă, înaintea unui meci / Hepta

Ovidiu Burcă a primit un avertisment, înainte ca Dinamo să debuteze în noul sezon de Liga 1. Ionel Dănciulescu este de părere că trupa din Ştefan cel Mare are nevoie de cel puţin patru transferuri, pentru a se putea menţine pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a revenit în Liga 1, după un singur sezon petrecut în eşalonul inferior. „Câinii” vor avea parte de un debut „de foc” în noul sezon, urmând să joace cu Universitatea Craiova şi FCSB, în primele două runde.

Avertisment pentru Ovidiu Burcă, înainte ca Dinamo să debuteze în noul sezon de Liga 1

Ionel Dănciulescu a analizat situaţia celor de la Dinamo, şi susţine că lotul actual pe care îl are la dispoziţie Ovidiu Burcă nu poate face faţă în Liga 1. Fostul atacant al grupării din Ştefan cel Mare susţine că nivelul primei ligi este net superior faţă de cel al ligii secunde, astfel că jucătorilor lui Burcă le va fi foarte greu.

„Danciu” a subliniat şi aspectele pozitive de la Dinamo. Acesta consideră că Burcă a creat un lot omogen, iar fotbalul prestat pe finalul sezonului din Liga a 2-a a fost unul eficient.

„Lotul actual nu cred că e suficient pentru Liga 1. Fără 4-5 transferuri, care să aducă un plus evident echipei, le va fi foarte greu în Superliga. Campionatul e lung, sunt meciuri grele, de uzură, nu le va fi ușor.

Reclamă

E bine că Dinamo a câștigat în ultimul timp la capitolul omogenitate. Ovidiu a creat un grup bun, jucătorii formează o echipă, au jucat un fotbal plăcut, eficient, dar trebuie să mai aduci fotbaliști”, a declarat Ionel Dănciulescu, pentru digisport.ro.

Dinamo a anunţat primul transfer al verii

Dinamo a anunţat primul transfer al verii. Hakim Abdallah a semnat cu trupa din Ştefan cel Mare, din postura de jucător liber de contract.

Transferul lui Hakim Abdallah la Dinamo a fost anunţat prin intermediul paginilor de socializare ale trupei din Ştefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

Abdallah este un atacant de 25 de ani, care ultima dată a evoluat la Viton, în Liga a 2-a din Belgia. Acesta are selecţii la naţionalele de juniori ale Franţei, şi a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Dinamo.

OFICIAL. HAKIM ABDALLAH, LA DINAMO!

Clubul Dinamo 1948 București, prin canalele de comunicare, este foarte încântat să anunțe noul jucător care va evolua în tricoul alb-roșu, atacantul Hakim Abdallah! El a ajuns la un acord cu formația din Ștefan cel Mare pe o perioadă de 3 ani!

Născut pe 9 ianuarie 1998 (25 ani) în Saint-Leu, Réunion, Hakim Abdallah este un atacant de 1.87m care a evoluat în ultimul sezon la Royal Excelsior Virton, în Challenger Pro League, divizionară secundă din Belgia. Hakim are 10 selecții la naționala Madagascarului. El a fost selecționat inclusiv la Naționalele Under-19 și Under-16 ale Franței.

Îi urăm mult succes lui Hakim, care a bifat vizita medicală și se va alătura lotului aflat în pregătire la Zrece, în Slovenia, sub comanda lui Ovidiu Burcă.

Bine ai venit la DINAMO, Hakim!”, se arată în anunţul postat de Dinamo, pe Instagram.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și