Închide meniul

Balthazar Pierret, mijlocaşul lui Dinamo, a retrogradat cu trei echipe într-un singur sezon. Situaţia uluitoare a francezului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2022, 15:15

Balthazar Pierret, mijlocaşul lui Dinamo, a retrogradat cu trei echipe într-un singur sezon. Situaţia uluitoare a francezului

Dinamo transferă pentru Liga 2

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unei partide/ SPORT PICTURES

Sezon dezastruos pentru Balthazar Pierret. Mijlocaşul francez de la Dinamo a retrogradat cu toate cele trei echipe la care a evoluat în actuala stagiune

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balthazar Pierret a fost integralist pentru Dinamo, în ambele manşe cu U Cluj, în urma cărora alb-roşii au retrogradat, pentru prima dată în istorie, în liga secundă. Pe lângă retrogradare cu Dinamo, Pierret a mai bifat încă două în actuala stagiune

Balthazar Pierret, mijlocaşul lui Dinamo, a retrogradat cu trei echipe într-un singur sezon

Balthazar Pierret a fost adus în iarnă la Dinamo, de la Boulogne. Acesta a evoluat pentru prima echipă a francezilor în liga a treia. Pierret a bifat 10 partide, 8 ca titular. Boulogne a terminat campionatul pe ultimul loc, şi astfel va evolua în liga a 4-a sezonul viitor.

Totodată, Pierret a evoluat şi pentru echipa secundă a celor de la Boulogne, în liga a 5-a. Boulogne II se află pe locul 13 din 14, la 5 puncte distanţă faţă de salvare, cu o singură etapă rămasă de disputat. Astfel, francezii sunt matematic retrogradaţi. Balthazar a bifat 4 partide pentru „satelitul” lui Boulogne.

Răzvan Patriche a retrogadat cu toate echipele la care a evoluat în Liga 1

Alt ghinionist din lotul lui Dinamo, Răzvan Patriche, se află la a treia retrogradare din carieră. Fundaşul a evoluat la Sportul Studenţesc şi Clinceni, cu ambele picând în eşalonul secund.

Reclamă

Totodată, Dinamo a avut în lot mulţi jucători care sunt obişnuiţi cu retrogradarea. Majoritatea au fost aduşi în iarnă de la falimentara Gaz Metan Mediaş, Este vorba de Moura, Grădinaru, Morar şi Irobiso, toţi fiind folosiţi în barajul cu U Cluj.

Dănuţ Lupu, atac devastator la jucători şi DDB: „Au făcut de râs acest club! Să le fie ruşine!”

Dănuţ Lupu nu i-a menajat pe jucători, despre care a spus că „au făcut clubul de râs”. Mai mult, Lupu l-a somat pe liderul DDB, Elias Bucurică, să dea explicaţii pentru situaţia dezastruoasă în care a ajuns Dinamo, care a retrogradat pentru prima dată în ce 74 de ani de istorie.

„Torje, Filip și restul celor din lot vor rămâne în istoria lui Dinamo ca fotbaliștii care au făcut de râs acest club, iar unii dintre ei chiar trebuie să se întrebe dacă mai merită să își continue cariera de jucători. Unii poate că își vor găsi și alte echipe să mai joace, dar alți trebuie să se lase și să își arunce carnetele. Dacă noi și alți jucători din diferite generații ne băteam la cupe și campionate, acești actuali jucători ai lui Uhrin au pătat imaginea și istoria lui Dinamo. Să le fie mare rușine!”, a declarat Dănuţ Lupu pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a pierdut barajul cu U Cluj şi a retrogradat. Echipa din Ştefan cel Mare va juca, în premieră, în Liga 2 după un sezon de coşmar.

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

Dinamo a câştigat, în cei 74 de ani de existenţă, 18 titluri. Ultima dată a fost campioană în sezonul 2006-2007. Alb-roşiii mai au în palmares 13 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României.

Nicolae Badea le promisese jucătorilor lui Dusan Uhrin o primă de 20.000 de euro dacă reuşeau „remontada” cu U Cluj. Şi DDB, Claudiu Florică şi Răzvan Zăvăleanu contribuiau cu bani. În cazul în care scăpau de retrogradare, fotbalişti şi staff-ul tehnic încasau 100.000 de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și