Închide meniul

Bănel Nicoliţă a dezvăluit cel mai bun coechipier pe care l-a avut la FCSB: „Nu reușeau să-i ia mingea. Vă dau cuvântul meu”

Alex Masgras Publicat: 14 octombrie 2023, 15:19

Reclamă
Bănel Nicoliţă a dezvăluit cel mai bun coechipier pe care l-a avut la FCSB: „Nu reușeau să-i ia mingea. Vă dau cuvântul meu

Bănel Nicoliţă a dezvăluit cel mai bun coechipier pe care l-a avut la FCSB

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Bănel Nicoliţă a dezvăluit cel mai bun coechipier pe care l-a avut la FCSB. Fostul mijlocaş a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Cyril Thereau, fostul atacant al formaţiei roş-albastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul a evoluat un singur sezon la FCSB. Ajuns în 2006 de la Charleroi, FCSB l-a vândut pe Thereau în 2007, la Anderlecht, pentru 2,9 milioane de euro. Chiar dacă a petrecut un singur an în Ghencea, Thereau şi-a impresionat foştii coechipieri.

Bănel Nicoliţă a dezvăluit cel mai bun coechipier pe care l-a avut la FCSB

Fostul mijlocaş de la FCSB l-a adus în discuţie pe Cyril Thereau în timp ce discuta despre Albion Rrahmani, atacantul celor de la Rapid.

Nicoliţă a dezvăluit cât de greu le era unor jucători precum Sorin Ghionea sau Dorin Goian să îl deposedeze pe atacantul francez:

„Thereau a fost cel mai bun pe care l-am întâlnit! Goian stătea în spatele lui să-i ia mingea și nu putea. Era înalt, slăbănog, dar când punea brațele și picioarel în jurul mingii, Ghionea și Goian nu reușeau să-i ia mingea.

Reclamă

Vă dau cuvântul meu. Așa forță și ce calitate avea, avea și peste 1.80. Rrahmani e un atacant bun, îmi place, e un atacant care poate oricând să dea gol”, a declarat Bănel Nicoliţă, potrivit fanatik.ro.

Albion Rrahmani s-a întors în România în scaun cu rotile

Rrahmani a ajuns în România însoţit de parinţii şi agentul său. A stat în scaun cu rotile şi a avut piciorul imobilizat. A ţinut să îi mulţumească patronului Rapidului, care a pus la dispoziţie avionul privat. A avut un mesaj şi pentru fanii din Giuleşti.

„Ce putem face, aşa este fotbalul? E prima mea accidentare. O să mă întorc mai puternic!

Reclamă 4 / 0/3

Voi face o nouă serie de examinări și după voi vedea ce trebuie să fac. Sper să mă reîntorc pe teren cât mai repede posibil. Cred că este o fractură. Nu știu cât timp voi lipsi, sper să fie mai puțin de 3 luni. Este foarte greu pentru mine. Sper ca Rapid să câștige toate meciurile și să nu-mi simtă lipsa pe teren„, a declarat atacantul Rapidului la sosirea în România.

Ultimul diagnostic primit de către atacantul kosovar este acela de fractură la gleza dreaptă, unul mult mai dur decât a fost anunțat inițial. Din cauza acestei probleme, Albion Rrahmani este nevoit să treacă printr-o operaţie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia Vezi toate știrile
Citește și