Închide meniul

Bănel Nicoliţă îi face echipa lui Gigi Becali şi a anunţat ce jucător ar transfera la FCSB: „Fotbalist ca el nu mai găseşti”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 noiembrie 2022, 14:25

Bănel Nicoliţă îi face echipa lui Gigi Becali şi a anunţat ce jucător ar transfera la FCSB: „Fotbalist ca el nu mai găseşti

Bănel Nicoliţă îi face echipa lui Gigi Becali şi a anunţat ce jucător ar transfera la FCSB

Bănel Nicoliţă, într-un duel cu Daniel Niculae / Hepta

Bănel Nicoliţă a anunţat ce jucător ar transfera la FCSB dacă ar fi în locul lui Gigi Becali. Bănel e fanul lui Juan Bauza, fotbalist pe care finanţatorul roş-albaştrilor pusese ochii în vara trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul Craiovei lui Mititelu e cotat la 450.000 de euro şi în acest sezon şi-a trecut în cont 3 assist-uri, în 13 meciuri. Bănel e însă vrăjit de tehnica argentinianului de 27 de ani.

Bănel Nicoliţă a anunţat ce jucător ar transfera la FCSB

“Bauza este foarte bun. Este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul intern. Îl văd la FCSB, clar. Are o uşurinţă în joc, e foarte tehnic, un pasator bun, driblează uşor. Să-ţi dribleze doi-trei jucători, în campionatul din România de azi, fotbalist ca el nu mai găseşti.

A mai fost Sânmărtean. Eu, dacă eram acum patron la FCSB, l-aş fi luat instant, aş fi dat banii. Gigi este singurul care poate să plătească aceste sume mari”, a spus Bănel Nicoliţă, potrivit Fanatik.

Adrian Mititelu l-a anunţat pe Gigi Becali că Juan Bauza nu va ajunge la FCSB

Adrian Mititelu l-a anunţat pe Gigi Becali că Juan Bauza nu va ajunge la FCSB. Mijlocaşul sud-american are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro, dar finanţatorul roş-albaştrilor s-a lăudat, în septembrie, că-l va cumpăra cu un milion de euro.

Reclamă

”Bauza nu va pleca niciodată la FCSB. E un jucător pe care îl doresc echipe din afară care pot plăti bani mai mulți decât FCSB. Bauza nu pleacă mai devreme de vara anului viitor, să închidem discuția. Domnul Becali nu are în lot acum un fotbalist de valoarea lui Bauza.

Am primit întrebări de la cluburi serioase pentru Bauza, din țările arabe, sper să vină și din Europa. Eu am avut o discuție cu el și i-am spus că dacă vine ofertă bună îi dăm drumul vara viitoare. Domnul Becali mi-ar da și două milioane, dar nu mă interesează pe mine.

Nu mi-a transmis, dar sunt convins că așa e. El, când a spus de un milion, a spus ca să vadă cum reacționez eu. El nu se va transfera la FCSB pentru că are cota mult mai mare. El, dacă e sănătos, va fi un transfer foarte important pentru fotbalul românesc”, a spus Mititelu, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Juan Bauza e cotat la 450.000 de euro
  • Argentinianul are 3 assist-uri în acest sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și