Închide meniul

Bănel Nicoliță sare în apărarea lui Iulian Cristea, după ce Gigi Becali a anunțat că nu o să mai joace la FCSB: „Nu ai cum să-l critici!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 21 februarie 2023, 22:00

Bănel Nicoliță sare în apărarea lui Iulian Cristea, după ce Gigi Becali a anunțat că nu o să mai joace la FCSB: Nu ai cum să-l critici!”

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea

Iulian Cristea, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Bănel Nicoliță sare în apărarea lui Iulian Cristea, după ce Gigi Becali a anunțat că nu o să mai joace la FCSB! Fostul fotbalist al FCSB-ului consideră că stoperul proaspăt revenit după o accidentare de durată ar trebui să mai primească șanse la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida FCSB – Universitatea Craiova, 1-1, Iulian Cristea a deviat mingea în propria poartă, în prelungiri, astfel că roș-albaștrii au obținut doar un punct.

Bănel Nicoliță sare în apărarea lui Iulian Cristea, după ce Gigi Becali a anunțat că nu o să mai joace la FCSB

Bănel Nicoliță susține că Iulian Cristea nu merită să fie criticat după gafa de la meciul cu Universitatea Craiova. Acesta consideră că, la faza în urma căreia FCSB a încasat golul egalizator, nu doar Cristea a fost vinovat.

„E o greșeală să nu-l bagi pe Cristea pentru că a venit după o accidentare. A jucat perfect cu CFR și vine al doilea meci în care să zicem că a fost o fază fixă.

Nu ai cum să-l critici după o fază fixă. Cristea e mai bun decât Dawa din punctul meu de vedere. Becali se consultă cu Pintilii și iau măsuri, dar e o greșeală să nu-l bagi pe Cristea din moment ce cu CFR joacă foarte bine.

Reclamă

La meciul cu Universitatea Craiova îți deviază pentru primul gol, apoi urmează o fază în care nu greșește doar el. Este și portarul și așa mai departe”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

Florin Prunea, declarație cu trimitere la Gigi Becali după ce FCSB a scăpat printre degete victoria cu Universitatea Craiova

Florin Prunea, fostul component al naționalei României, a declarat faptul că lipsa de experiență a antrenorului a făcut ca FCSB să nu gestioneze cum trebuie finalul de meci și să piardă in extremis partida cu Universitatea Craiova, lăsând de înțeles că nu Mihai Pintilii este antrenorul principal de la FCSB.

Totodată, fostul component al naționalei României a comentat ieșirea neinspirată a portarului Ștefan Târnovanu de la golul marcat de Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„Un punct obținut in extremis de Craiova, care a crezut până în ultima clipă. Bine, a venit și pe o greșeală de portar, dar cred că FCSB a dominat partida și putea să câștige. După aspectul jocului, da (n.r. FCSB merita să câștige). Dar, repet, Craiova a revenit, iar acest lucru i se datorează, în mare parte, și lui Neagoe pentru schimbările pe care le-a făcut. Aici s-a văzut și experiența antrenorului. Jocul greșeala așteaptă. Ambele goluri au venit pe greșeli individuale, primul dintr-o fază fixă, al doilea tot la fel.

Cei de la FCSB nu știu să gestioneze, deocamdată, finalurile de meci. Nu este prima dată când se întâmplă să piardă puncte importante pe final de joc, când controlează jocul. Aici cred că ține foarte mult de bancă, de experiența antrenorului. (n.r. Deci, aici, credeți că Mihai Pintilii este vinovat) N-are de ce să fie vinovat Pintilii, că nu el e antrenor. De data aceasta, n-a fost inspirat antrenorul.

Malcom Edjouma, foarte bine, nu numai golurile. Evoluția este una care, din punctul meu de vedere, îl face cel mai bun jucător din Liga 1.

N-avea ce să caute acolo, trebuia să stea în poartă (n.r. Ștefan Târnovanu). N-a fost nici o centrare foarte înaltă, ca să poți să ieși. Trebuia să-i lase pe fundașii lui centrali, că era acolo un buchet de jucători. Dacă stătea în poartă, mingea îi venea în brațe, era foarte simplu.

Cred că vor fi trei echipe care se vor bate la campionat. Mă refer la Farul, CFR și FCSB. Favorită, în momentul de față, este Farul. Are jocul cel mai constant și cel mai bun dintre toate”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și