Închide meniul

Bănel Nicoliță știe cine poate face diferența în FCSB – Rapid: „Am încredere în el!”

Alex Ioniță Publicat: 5 noiembrie 2023, 18:12

Reclamă
Bănel Nicoliță știe cine poate face diferența în FCSB – Rapid: Am încredere în el!”

Bănel Nicoliță știe cine poate face diferența în FCSB - Rapid

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Bănel Nicoliță știe cine poate face diferența în FCSB – Rapid! Fostul jucător al vicecampioanei a analizat derby-ul din această seară, care se va juca pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre echipa pregătită de Elias Charalambous și formația de sub Podul Grant contează pentru etapa a 15-a a sezonului de Liga 1. Derby-ul va începe de la ora 20:30 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Bănel Nicoliță știe cine poate face diferența în FCSB – Rapid! Fostul jucător are încredere în Dorin Rotariu

Bănel Nicoliță, care a câștigat două titluri de campion alături de FCSB, este de părere că Dorin Rotariu poate face diferența în partida cu giuleștenii lui Cristiano Bergodi. De asemenea, fostul jucător a dezvăluit faptul că și Darius Olaru este într-o formă foarte bună, dar i-a menționat și pe alți jucători din tabăra „roș-albastră”.

„Aș miza foarte mult pe Rotariu pentru că am încredere în el. Când eram și eu activ îmi doream să vina aici pentru că era unul dintre cei mai buni la acel moment. Mai avem un Olaru care e într-o formă bună. Tavi vom vedea dacă va juca, la fel și Coman. Băluță a spart gheața după atâtea etape în care n-a reușit să înscrie”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit gsp.ro.

Totodată, Bănel Nicoliță a vorbit și despre șansele la titlu ale echipei patronate de Gigi Becali. Acesta a dezvăluit faptul că își dorește ca actuala vicecampioană a României să câștige titlul de campioană, în acest sezon competițional.

Reclamă

„Îmi doresc din toată inima! Știm cu toții că au trecut prea mulți ani și dacă nici anul acesta nu-l luăm cu siguranță se va întâmpla ceva rău. Nici suporterii nu mai au răbdarea necesară să aștepte când vezi doar Farul și CFR campioane. Sper ca la final să ne bucurăm și noi”, a mai spus Bănel Nicoliță.

Gheorghe Mustaţă, mesaj războinic înainte de FCSB – Rapid

Gheorghe Mustaţă a avut un mesaj clar pentru jucătorii liderului, înainte de FCSB – Rapid, derby-ul din ultima etapă a turului sezonului regulat al Ligii 1.

„Important e ca oamenii să vină la stadion să vadă spectacol și din partea noastră și din partea Rapidului, să mărim fotbalul ăsta că e cam în jos. Știm și noi, dacă te bate Rapidul cu lotul pe care-l ai și joci în spatele tău cu 40.000 de suporteri, înseamnă că trebuie să ne lăsăm de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Uite, noi nu jucăm sub 10.000 acasă. Din ce știu eu rapidiștii au luat peste 5.000, sunt mulți, să fim serioși, dai Cezarului ce-i al Cezarului.

Eu, pe Arena Națională le dau 2600 de bilete, atâta le dau. De ce-i puțin? Rapidul ne-a dat 5%. Ei știu că cu mine nu mai pot face afaceri la capitolul bilete. La ce ne-au făcut anul trecut, îmi pare rău sunt prietenii mei, dar la capitolul galerie nu mai suntem prieteni. 5%, asta spune legea, respectăm legea”, a spus Mustaţă, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și