Închide meniul

Bănel Nicoliță trage un semnal de alarmă, înainte de FCSB – Dinamo: „Nu e un meci ușor, credeți-mă!”

Alex Ioniță Publicat: 22 iulie 2023, 15:24

Reclamă
Bănel Nicoliță trage un semnal de alarmă, înainte de FCSB – Dinamo: Nu e un meci ușor, credeți-mă!”

Bănel Nicoliță, sfat pentru Darius Olaru după scandalul de la națională

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Bănel Nicoliță trage un semnal de alarmă, înainte de FCSB – Dinamo. Fostul fotbalist al „roș-albaștrilor” i-a avertizat pe elevii lui Elias Charalambous, înainte de partida cu marea rivală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca derby-ul cu Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf”, după ce varianta Ghencea a picat. Partida va avea loc pe 22 iulie, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format live text, pe As.ro.

Bănel Nicoliță trage un semnal de alarmă, înainte de FCSB – Dinamo. Fostul jucător a avertizat-o pe vicecampioană

Fostul fotbalist al celor de la FCSB este de părere că echipa lui Elias Charalambous este marea favorită din derby-ul cu Dinamo. Totuși, Nicoliță este de părere că echipa lui Gigi Becali va avea un meci greu, în care s-ar putea întâmpla orice.

„Cu siguranță FCSB pornește cu prima șansă, a început bine, a inceput în forță. Au jucat cu o echipă bună… zic eu (n.r. FC U Craiova 1948). Doar că în derby se poate întâmpla orice. I-am văzut și pe Dinamo, nu e meci ușor, credeți-mă! Dacă FCSB face din primele meciuri nouă puncte, eu zic că putem să ne gândim la titlu.

(n.r. Care este cea mai frumoasă amintire din meciurile cu Dinamo?) Frate, ți se făcea pielea de găină frate, nu puteai, plângeai, așteptai momentul ăla să intri pe teren. Mi-aș fi dorit zi de zi să joc asemenea derbyuri pentru că nu e ușor să joci cu 50.000 de spectatori, 30.000 de spectatori… aia e bucuria pentru oameni, atunci te simți și tu fotbalist!”, a spus Bănel Nicoliță, pentru sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, laude pentru Ovidiu Burcă înainte de FCSB – Dinamo

Gigi Becali şi-a lăudat rivalii, înaintea derby-ului. Patronul de la FCSB susţine că promovarea „câinilor” de la finalul sezonului trecut este doar meritul lui Ovidiu Burcă.

Latifundiarul din Pipera a mai declarat, despre antrenorul rivalilor, că este unul dintre cei mai buni tehnicieni din Liga 1, în acest sezon. De asemenea, Becali are o părere foarte bună despre Burcă, pe care l-a numit „înţelept” şi „complex”.

„Şi eu îl felicit pentru ce a făcut la Dinamo. Dinamo nu avea echipă să promoveze, i-a promovat el, are talent, ştie să vorbească. Mi-am dat seama că e înţelept şi complex, încearcă să rezolve lucrurile din toate punctele de vedere, deştept, înţelept. La ce a făcut până acum, îl văd unul dintre cei mai buni antrenori din noul sezon. Ce a făcut el e mare lucru”, a declarat Gigi Becali, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, şi Ovidiu Burcă a oferit câteva declaraţii despre Gigi Becali. După ce patronul de la FCSB a mărturisit că tehnicianul „câinilor” nu a vrut ca derby-ul să se amâne, Burcă a venit cu explicaţii.

Antrenorul trupei din Ştefan cel Mare a dezvăluit că vrea să evite orice polemică cu Gigi Becali, mărturisind că îşi doreşte ca FCSB să alinieze cei mai buni jucători, la ora de start a derby-ului.

„Din partea cealaltă, îmi doresc ca cei de la FCSB să alinieze cel mai bun 11 pe care-l au. Îl cunoașteți pe domnul Becali, nu am să intru într-o polemică cu dumnealui. Are încredere în echipa dumnealui, așa este și normal, a investit foarte mulți bani. E foarte bine că are încredere”, a spus Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și