Închide meniul

Basarab Panduru a dezvăluit cum reușește CFR Cluj să câștige titlul în fiecare sezon: „Celelalte echipe nu au asta!”

Cosmin Olteanu Publicat: 27 decembrie 2022, 15:26

Reclamă
Basarab Panduru a dezvăluit cum reușește CFR Cluj să câștige titlul în fiecare sezon: Celelalte echipe nu au asta!”

Basarab Panduru a dezvăluit cum reușește CFR Cluj să câștige titlul în fiecare sezon

Jucătorii de la CFR Cluj, în timpul unui meci/profimedia

Basarab Panduru a dezvăluit cum reușește CFR Cluj să câștige titlul în fiecare sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a reușit să cucerească titlul de campioană în ultimele cinci sezoane de Liga 1.

Basarab Panduru a dezvăluit cum reușește CFR Cluj să câștige titlul în fiecare sezon

Basarab Panduru susține că antrenorul Dan Petrescu este principala „piesă” de la CFR Cluj care aduce titlul de campioană, în fiecare sezon, în „Gruia”. Totodată, acesta atrage atenția la faptul că CFR Cluj dispune de un patron care investește masiv la echipă, deși se confruntă cu datorii.

„(n.r. de ce câştigă mereu CFR titlul?) Prima ar fi că are antrenor, pentru că are o disciplină de joc pe care poate celelalte echipe nu o au.

Vezi echipe aşezate, şi FCSB, şi Craiova, dar parcă disciplina aia de fiecare să facă doar ce trebuie pe poziţia lui doar la CFR vezi.

Reclamă
Reclamă 4

Un patron care bagă bani, chiar dacă au o grămadă de datorii şi probabil că totul ăsta aşa duce la câştigarea campionatului în fiecare an.

Şi în anul ăsta pare că CFR ar fi favorită, nu? Că ar fi câştigătoarea campionatului”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Dan Petrescu a dezvăluit ce nu a făcut vreodată ca antrenor

Tehnicianul, în vârstă de 55 de ani, susține că, în cariera de antrenor, nu a amendat vreun jucător. Ba mai mult, acesta spune că mereu se străduiește să obțină, de la conducătorii de club, cât mai mulți bani pentru jucătorii săi.

Reclamă

„Eu tot timpul am încercat să mă adaptez la jucătorii pe care îi am, la lotul pe care îl am. Nu sunt un antrenor care să permită foarte multe lucruri, dar, în același timp, dau și foarte mult jucătorilor mei, mai ales din punct de vedere financiar.

Sunt un antrenor care n-a dat nicio amendă în cariera mea de antrenor. Am pedepsit jucătorii prin a-i trimite la echipa a doua, prin a-i face să facă un antrenament în plus, dar financiar nu am vrut niciodată să le iau bani din conturi, tot timpul am încercat să le bag bani.

Tot timpul m-am luptat cu toți conducătorii ca jucătorii să primească bonusuri, bani în plus. Un jucător, indiferent de țară, joacă pentru bani și zile libere. Dacă le poți oferi asta, eu zic că ești un antrenor bun”, a declarat Dan Petrescu, pentru sport.ro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

13:15

VIDEODenis Popescu, moment inedit la CE de înot de la Belgrad! A avut nevoie de două curse pentru a ajunge în semifinale

13:00

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

12:51

Gestul uriaș făcut de soldații Ucrainei, înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Suntem mândri de ei!”

12:25

Ucraina, gafă uriaşă înaintea meciului cu România! Ce apare pe tricourile primului adversar al „tricolorilor” de la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și