Închide meniul

Basarab Panduru a făcut-o praf pe CFR Cluj: „N-ai mai văzut așa ceva!”

Alex Ioniță Publicat: 16 iulie 2023, 8:34

Reclamă
Basarab Panduru a făcut-o praf pe CFR Cluj: N-ai mai văzut așa ceva!”

Basarab Panduru a făcut-o praf pe CFR Cluj

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru a făcut-o praf pe CFR Cluj. Fostul fotbalist a analizat partida dintre fosta campioană a României și Poli Iași, din prima etapă a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Mandorlini a debutat cu victorie pe banca echipei din Gruia. CFR Cluj s-a impus, pe teren propriu, împotriva celor de la Poli Iași cu scorul de 2-0. Pentru clujeni urmează partida cu UTA Arad, în deplasare, pe data de 21 iulie.

Basarab Panduru a făcut-o praf pe CFR Cluj. Fostul mijlocaș a criticat jocul fostei campioane

Fostul mijlocaș al Stelei a criticat jocul echipei lui Andrea Mandorlini, după victoria cu Poli Iași. Acesta este de părere că „feroviarii” au jucat foarte slab în prima etapă a campionatului și că au obținut cele 3 puncte datorită norocului.

„Ce să zic? Că Ţîru degajează să scape de minge? N-ai mai văzut aşa ceva! La CFR, să joci în halul ăsta. Dai în minge şi te trezeşti că e pasă de gol. Portarul nu iese, Şerban nu ştiu ce face. Manea are cel mai mare merit că urmăreşte mingea asta, care nu zicea nimic”, a spus Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Totuși, fostul fotbalist consideră că ardelenii și-ar putea reveni în următoarele etape, atunci când o parte din jucători vor fi, din nou, disponibili.

Reclamă

„În primele etape e greu să discuţi despre cum joacă echipele, pentru că vin din pregătire. La CFR poţi să vezi o schimbare. Mai sunt jucători care lipsesc: Petrila, Deac, Yeboah, Krasniqi – poate arăta altfel CFR-ul”, a mai spus acesta, pentru sursa citată anterior.

Andrea Mandorlini, prima reacţie după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-0

„Suntem fericiţi, a fost foarte dificil. E important să câştigi pentru moral, suntem liniştiţi după acest meci. Până la urmă, e bine aşa. Trebuie să analizăm bine la ceea ce se va întâmpla pe viitor.

Cred că ar trebui să mai vină câţiva jucători. Mogoş a intrat la sub 40% din capacitatea lui. Am uitat, nu îmi mai aduc aminte nimic din sezonul în care am câştigat titlul.

Reclamă 4 / 0/3

Ştiam că astăzi este un meci dificil, e începutul, e o echipă nouă. Trebuie să recunoaştem că am avut şi puţin noroc cu sistemul VAR. Dar e bine că, cu acest rezultat, putem să continuăm să lucrăm bine.

Eu şi echipa trebuie să facem tot ce depinde de noi. Am fi avut nevoie şi de jucătorii care sunt accidentaţi. Sunt multe probleme în acest moment, dar trebuie să facem tot ce putem ca să mergem mai departe în Conference League”, a declarat Andrea Mandorlini la digisport.ro.

CFR Cluj a învins nou-promovata Politehnica Iaşi

Meciul de la Cluj a început cu un gol anulat formaţiei oaspete, în minutul 4. Andrei Gheorghiţă a profitat de o eroare uriaşă din defensiva clujenilor şi a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, pentru ofsaid. În minutul 12, gazdele au deschis scorul. A fost o centrare a lui Camora, de pe partea stângă, iar Bîrligea a reluat din careul mic mingea respinsă de portarul Jankov. Clujenii au mai trecut pe lângă gol în minutul 28 (Cvek) şi 45+5 (Jefte Betancor), dar au mai înscris doar o singură dată, în minutul 49, prin Cristian Manea.

CFR a jucat apoi la rezultat, iar ieşenii nu au fost în stare să desfacă apărarea echipei lui Mandorlini. Clujenii au câştigat cu 2-0 şi sunt lideri în Superligă, cel puţin până duminică.

CFR CLUJ: R. Sava – Ţîru, Ajeti, Boben (Mogoş 14) – C. Manea (Peteleu 80), R. Filip (Fică 67), Muhar, Cvek, Camora – Jefte Betancor (E. Krasniqi 81), Bîrligea (Otele 67). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

POLI IAŞI: Jankov – Martac (Kouadio 46), Fl. Ilie, Katanec, S. Şerban (Luis Phelipe 55) – Jatoba (Hlistei 73), Vaşvari, A. Roman – A. Gheorghiţă (Stefanovici 55), Harrison, R. Ion (Vojtus 53). ANTRENOR: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Muhar 25, Camora 80 / Vaşvari 21, A. Gheorghiţă 27, Vojtus 70, Stefanovici 71

Reclamă

Arbitri: Adrian Cojocaru – Andrei Constantinescu, Cosmin Vatamanu – Florin Ovidiu Mazilu

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs – Marius Omuţ

Observator: Marcel Savaniu

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:45 Simona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT (16:00), în primul tur de la Trophee Clarins. Al doilea meci al Simonei de la revenire 13:24 Gigi Becali, detalii explozive despre negocierile pentru Louis Munteanu: „Cred că se duc să-l păcălească pe Şucu!” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și