Închide meniul

Basarab Panduru a făcut praf tactica lui Gigi Becali, după ce Deian Sorescu a fost schimbat la pauza meciului Hermannstadt – FCSB 0-1

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 ianuarie 2023, 8:56

Basarab Panduru a făcut praf tactica lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB l-a scos la pauză pe Deian Sorescu, aflat la primul său meci pentru roș-albaștri, victoria cu 1-0 în fața sibienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crețu i-a luat locul lui Sorescu, jucător căruia Gigi îi pune o clauză de reziliere de 10 milioane de euro. Astfel, fostul fundaș dreapta al lui Dinamo nu a scăpat e ”botezul” impus de Becali la FCSB.

”Are vreo două centrări când dă mingea în primul adversar. Nu compara Premier League. Noi sunt aici şi facem ce vrem. Trebuie să ne comparăm cu Bulgaria. E ca la noi. A fost vreodată ca în Anglia la noi, ca să mă uit acum? Se câştigă ca în Anglia? Eu vorbesc de ce e aici.

Basarab Panduru a făcut praf tactica lui Gigi Becali

De ce e normal la FCSB. 5 schimbări la pauză e normal la FCSB. Că nu e normal în Anglia, ăia au salariile la zi, e altă situaţie. Ce treabă am eu cu ce e e acolo. Asta nu îmi place, să comparăm noi cu ce e în Anglia. La noi a fost mereu aşa la FCSB.

Când au schimbat 5 jucători, toţi au jucat prost? De ce să mă mir acum că a fost schimbat Sorescu. Mi se pare normal să fie schimbat orice jucător care nu a făcut nu ştiu ce la FCSB. Nu e ceva aparte. Tu îl scoţi pe Creţu pentru că nu centrează bine şi îţi vine şi dă la fel.

Reclamă

Nu trebuie să vedem dacă e normal la FCSB. La pauză te poţi aştepta să schimbe la pauză. Nu asta e normalitatea? Aici asta e normalitatea, cine e schimbat la pauza. Cum intră jucătorii la pauză? Se uită la ei”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Deian Sorescu, mesaj care îi şochează pe dinamovişti după Hermannstadt – FCSB 0-1

Deian Sorescu, mesaj care îi şochează pe dinamovişti după Hermannstadt – FCSB 0-1. Deian Sorescu a avut o eşarfă pe care era semnul „interzis câinilor”.

Deian Sorescu s-a pus bine cu fanii celor de la FCSB. A uitat deja de trecutul său de la Dinamo. Chiar a apărut cu un mesaj care îi va scoate din minţi pe dinamovişti. Deian Sorescu a fost asaltat pentru poze şi autografe, însă eşarfa inscripţionată a atras toate privirile. Sorescu a explicat şi de ce a fost schimbat la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că am câştigat. Asta era cel mai important. Ştiam că va fi un meci de luptă, că Sibiul se va apăra. Au scos rezultate bune cu echipe care sunt pe primele locuri. Mă bucur că am câştigat, că suntem în luptă şi acolo sus. M-am simţit bine, am fost puţin sufocat la început, dar mă simt bine. Mai trebuie să învăţ câteva lucruri la echipă. Cu sigurnaţă voi fi bine. Băieţii sunt bucuroşi, toţi sunt bucuroşi că am câştigat. Ştiam că ăsta va fi rezultatul, un meci de luptă. Am fost primit foarte bine, nu mă aşteptam.

Au fost multe mesaje, îi înţeleg, e normal. Pentru unii acesta e fotbalul. Ţin cu echipa lor. Cred că un egal ar fi bine pentru noi. Cel mai important e să ne uităm la noi şi după ne vom uita şi la alţii. Şi acest meci a fost unul greu, din ce am observat în trecut, Sibiu a pus probleme echipelor mari. Cred că tot CFR Cluj este un adversar puternic. Poţi câştiga şi poţi peirde cu orice echipă. M-au primit bine şi suporterii, am mers şi am cântat”, a spus Deian Sorescu.

Recomandări
  • Deian Sorescu, schimbat cu Crețu, în minutul 46
  • Hermannstadt – FCSB 0-1

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și