Închide meniul

Basarab Panduru, cucerit de un jucător de la FCSB: „E inteligent, e şmecher! Nu ai ce să-i reproşezi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 octombrie 2022, 14:26

Basarab Panduru, cucerit de un jucător de la FCSB: „E inteligent, e şmecher! Nu ai ce să-i reproşezi!

Basarab Panduru

Basarab Panduru/ Captură Orangesport.ro

  • Basarab Panduru, cucerit de un jucător de la FCSB
  • Ce l-a surprins pe Panduru la jucător

Basarab Panduru, cucerit de un jucător de la FCSB. Panduru a avut cuvinte de laudă la adresa lui Andrea Compagno, jucător ce a reuşit o dublă în partida câştigată de FCSB cu FC Argeş, scor 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru spune că atacantul italian are o tehnică ieşită din comun, deşi nu se aştepta din partea lui la aşa ceva.

Basarab Panduru, cucerit de un jucător de la FCSB

„Nu mă aşteptam. Nu mă aşteptam să pună mâna pe minge să bată penalty, acum două-trei etape. Acum iar (n.r. a bătut penalty), acum el e jucătorul care bate penalty din momentul ăsta.

Reclamă

Nu mă aşteptam la tehnica aia, care mi s-a părut din cale afară la golul pe care-l marchează. Acolo este o fază extrem de complicată şi extrem de grea.

Nu m-am gândit niciodată că are tehnica necesară să se facă că trage cu dreptul, să o ia cu şiretul, să şi-o pună pe partea stângă, să-l lase pe Dobrosavlevici să nu mai înţeleagă nimic, n-a înţeles nimic din ce se întâmplă acolo. Să şi-o pună pe stângul, dar de fapt tot cu dreptul marchează… după mine, ăsta este unul dintre marile goluri.

Reclamă

Adică o tehnicitate ieşită din comun, pe care n-am văzut-o la el, sincer să fiu. M-a impresionat. Am spus tot timpul, ţii minte. De când a venit am spus că nu mă impresionează felul lui, jocul lui, pare stângaci de multe ori, dar este un băiat extrem de serios în timpul meciului. Nu ai ce să-i reproşezi.

Are nişte faulturi, face o grămadă de faulturi în timpul jocului, multe. E inteligent, e şmecher, iar demarcările lui sunt incredibile […] V-am mai spus-o, nu văd în campionatul nostru demarcările pe care le văd la Compagno”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Andrea Compagno, cu gândul la titlu după „dubla” de senzație din FCSB – FC Argeș 3-2

Andrea Compagno e cu gândul la titlu după „dubla” de senzație din FCSB – FC Argeș 3-2. Atacantul pe care Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro a marcat patru goluri în patru meciuri pentru echipa roş-albastră.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno are ambiţii mari după succesul cu FC Argeş. Atacantul vrea ca echipa roş-albastră să obţină primul succes şi în grupele UEFA Conference League.

„Nu a fost uşor, dar e ce trebuie. Sunt fericit că am câştigat. Ne place să câştigăm. Succesul a venit după un meci dificil. Nu mă gândesc la bani, ci doar la ceea ce vrea antrenorul. A fost un meci greu, dar am arătat că putem. Încep să dau totul. E important să ai atitudine.

Nu mă gândesc doar la mine, ci şi la echipă. Nu e o întâmplare. (n.r. întrebat despre titlu) Când ai jucători buni în echipă vrei tot mai mult. Trebuie să continuăm aşa, să tot câştigăm. În Europa, toate meciurile sunt dificile!”, a declarat Andrea Compagno, potrivit digisport.ro.

Andrea Compagno, „dublă” de senzație în FCSB – FC Argeș 3-2

Andrea Compagno a reușit o dublă de senzație în FCSB – FC Argeș, pe Arena Națională, și a ajuns la 4 goluri în 4 partide pentru roș-albaștri, în Liga 1. Italianul este golgheterul la zi din Liga 1, cu 9 reușite adunate pentru FC U Craiova 1948 și FCSB.

Andrea Compagno a ieșit din nou la rampă în tricoul FCSB-ului. În partida cu FC Argeș, vârful de 26 de ani a lovit prima oară în minutul 11, după o acțiune superbă în careul piteștenilor, și a restabilit echilibrul pe tabelă.

Italianul a ieșit din nou la rampă în minutul 64, după ce arbitrul George Găman a dictat lovitură de la 11 metri. Crețu a fost faultat în careu de Calcan, iar centralul a primit confirmarea din camera VAR că decizia sa este corectă.

Compagno și-a asumat responsabilitatea și a executat penalty-ul, cu un șut puternic în dreapta lui Cătălin Straton. A fost cel de-al 4-lea gol marcat de atacantul de 26 de ani pentru FCSB, în 4 meciuri disputate în Liga 1.

Reclamă

Farul și Universitatea Craiova sunt celelalte două „victime” ale jucătorului transferat de Gigi Becali de la FC U Craiova 1948.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului