Închide meniul

Basarab Panduru, fermecat de Malcom Edjouma: „Acum valorează 2,5 milioane de euro, dacă nu trei!”

Alexandru Ivan Publicat: 14 februarie 2023, 18:59

Basarab Panduru, fermecat de Malcom Edjouma: „Acum valorează 2,5 milioane de euro, dacă nu trei!

Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB în februarie 2022

Antoni Ivanov, Malcom Edjouma si Victor Dican în meciul de fotbal dintre FCSB si FC Botosani, contand pentru Liga 1, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 19 decembrie 2022 / Hepta

  • Basarab Panduru, fermecat de Malcom Edjouma
  • Ce a spus despre mijlocașul lui FCSB

Basarab Panduru s-a declarat fermecat de Malcom Edjouma. Fostul internațional crede că prețul mijlocașului celor de la FCSB a crescut datorită evoluțiilor bune din ultimele meciuri. „Pandi” e de părere că influența francezului în jocul roș-albaștrilor a crescut enorm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru crede că Gigi Becali i-ar putea fixa noul preț lui Malcom Edjouma la trei milioane de euro. Fostul internațional a remarcat progresul pe care francezul l-a avut în ceea ce privește contribuția adusă fazei ofensive.

Basarab Panduru, fermecat de Malcom Edjouma

„Pare un jucător tot mai util, dar util care se vede. Edjouma, uşor uşor, uite că arată bine şi cred că preţul în creşte de la meci la meci. Valora un milion, acum valorează 2,5 milioane de euro, dacă nu trei.

Reclamă

El pleca, pleca cu mingea, cu faţa spre poarta adversă, nu era ‘cinciarul’ ăla care stă stea între fundaşii centrali, să facă triunghiul, să fie primul om în apărarea fundaşilor centrali.

El pleca cu faza, se trezea în careu, venea centrarea, dădea cu capul, nu ţinea poziţia lui. Probabil că atunci şi-au dat seama că nu e mijlocaş defensiv, ‘hai să-l bagăm altceva, să profităm'”, a spus Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Reclamă

Malcom Edjouma are opt goluri și trei assist-uri în 31 de partide disputate pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile. Francezul a fost titular în ultimele opt jocuri de campionat ale roș-albaștrilor.

1,2 milioane de euro este cota lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt.com. El evoluează la FCSB din februarie 2022, când a fost transferat de la FC Botoșani pentru 330.000 de euro.

Helmut Duckadam, declarație spumoasă despre Malcom Edjouma

Helmut Duckadam a vorbit în termeni laudativi despre Malcom Edjouma, pe care îl consideră „omul momentului” la FCSB. Fostul mare portar a avut o reacție haioasă, în legătură cu valoarea, în bani, a mijlocașului de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Este omul momentului (n.r. Malcom Edjouma) la FCSB. Mă bucur că aduce un plus la mijloc și sigur că asta este foarte bine pentru FCSB. Vom vedea ce se va întâmpla în play-off.

(n.r. după golul marcat etapa trecută, Gigi Becali a spus că Edjouma valorează două milioane de euro, Acum, cât valorează?) Nu-i un litru de lapte, să spui că valorează cinci sau zece lei (n.r. râde). E o chestie de cerere și ofertă. El poate să valoreze două milioane, dar, dacă cineva are nevoie de el, poate să ofere și cinci. Sau, dacă nu ai nevoie de el, poate să valoreze două milioane. E vorba de cerere și ofertă.

Cred că niciun jucător din România, la ora actuală, nu poate să evolueze la un club mare, faptul că se poate transfera… aia este altceva. Edjouma este un jucător foarte bun, dar să nu uităm că joacă în campionatul României. El este util pentru echipă, dar, din păcate, avem campionatul pe care îl avem… două, trei, patru jocuri, pe sezon, foarte bune, în rest, este un campionat modest”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru as.ro.

Malcom Edjouma, trei goluri în ultimele două meciuri

Edjouma traversează o perioadă de senzație în tricoul FCSB-ului. Mijlocașul adus de Gigi Becali de la FC Botoșani, în schimbul a 330.000 de euro, a deblocat tabela în meciul de la Voluntari.

Jucătorul de 26 de ani a dat lovitura în minutul 45, cu o execuție cu capul. FCSB a presat înainte de pauză, cu centrarea expediată de Darius Olaru din banda stângă.

Mingea trimisă în careul ilfovenilor a fost deviată cu capul de Florinel Coman spre bara a doua, unde Malcom Edjouna a apărut și s-a înălțat superb. Francezul a reluat cu capul în plasă, pe lângă portar.

Malcom Edjouma a făcut „dubla” în minutul 79. El a șutat puternic de la marginea careului, iar mingea a fost deviată de defensiva ilfovenilor în plasă, pe lângă portar.

Reclamă

A fost al treilea gol marcat de Edjouma în ultimele două meciuri. El a înscris și în poarta lui CFR Cluj, în finalul meciului din Gruia, când a fost servit în careu de Tavi Popescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”