Închide meniul

Basarab Panduru, idei pentru Gigi Becali după ce a aflat de transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB: „Doar acolo poate să joace”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 iunie 2023, 8:39

Reclamă
Basarab Panduru, idei pentru Gigi Becali după ce a aflat de transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB: „Doar acolo poate să joace

Basarab Panduru, reacţie după ce a aflat de transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB

Colaj Hepta - Orangesport

Basarab Panduru a avut o primă reacţie după ce a aflat de transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB. Gigi Becali este foarte aproape să îl transfere pe fostul jucător al Universităţii Craiova la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali i-a garantat lui Băluţă o primă de instalare de 100.000 de euro şi un salariu lunar de 20.000 de euro. Ar fi exact aceeaşi ofertă pe care i-a făcut-o fotbalistului şi Mihai Rotaru pentru a semna cu Universitatea Craiova.

Basarab Panduru, idei pentru Gigi Becali după ce a aflat de transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB

Panduru a făcut o analiză şi i-a găsit loc lui Alexandru Băluţă în echipa celor de la FCSB.

„Părea că vine să facă tripleta Ivan, Mitriţă Băluţă. Parcă a jucat şi vârf la un moment dat (n.r. Alexandru Băluţă). Era număr nouă, cu Gustavo, el şi Mitriţă. A dat goluri în sezonul ăla. La FCSB, în stânga n-ai unde să joci, apoi în dreapta mai vine Florinel (n.r. Coman). În dreapta ai şi Gheorghe, Miculescu, Cordea. Doar inter să joace”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Alexandru Băluţă: „Rotaru nu are de ce să se supere”

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Alexandru Băluţă. Patronul FCSB a dezvăluit că i-a făcut o ofertă fostului mijlocaş al Universităţii Craiova şi aşteaptă răspunsul acestuia.

Reclamă
Reclamă

Becali a precizat că nu încalcă o înţelegere pe care a avut-o cu Mihai Rotaru. Patronul Universităţii Craiova şi-l dorea şi el pe Alexandru Băluţă.

Băi, tată, știți că eu nu mint, iar Rotaru nu are de ce să se supere că aș încălca înțelegerea cu el despre jucătorii pe care îi vrem noi doi. Eu habar nu aveam că Rotaru îl vrea pe Băluță. Nici acum nu știu dacă îl vrea cu adevărat.

Eu acum două săptămâni am discutat cu Băluță și i-am și făcut oferta. El mi-a zis că a vorbit și cu Rotaru, dar Mihai nu i-a făcut nicio o ofertă concretă. Deci nu m-am băgat peste Rotaru deloc că el nu îl ofertase pe Băluță.

Reclamă

Acum aștept răspunsul de la băiat. Are oferta de la mine de două săptămâni”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

500.000 de euro pentru transferul de titlu al lui Gigi Becali la FCSB

500.000 de euro pentru transferul de titlu al lui Gigi Becali la FCSB. Aceasta este suma pe care trebuie să o plătească finanțatorul roș-albaștrilor pentru Mamadou Thiam.

Radu Constantea, preşedintele „şepcilor roşii” a declarat că atacantul senegalez poate fi cumpărat de FCSB, dacă se achită clauza.

„A luat legătura un reprezentant al FCSB-ului cu cineva din clubul nostru, s-a interesat de situația lui Thiam. Nu este de vânzare, dar e important ce își dorește jucătorul. Pentru noi, e importantă și partea economică.

Este confidențială, dar nu este mai mare de un milion de euro. E o clauză accesibilă celor de la FCSB. Am acceptat-o atunci când am negociat cu jucătorul. Este ok și pentru noi. Dacă cei de la FCSB achită clauza, nu mai ține de noi”, a declarat Radu Constantea, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)
Citește și