Închide meniul

Basarab Panduru l-a criticat pe Andrei Ivan: „De ce să faci asta? Nu ai voie!”

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2023, 19:59

Reclamă
Basarab Panduru l-a criticat pe Andrei Ivan: „De ce să faci asta? Nu ai voie!

Basarab Panduru l-a criticat pe Andrei Ivan

Andrei Ivan, în timpul unui meci la Universitatea Craiova/ Profimedia

Basarab Panduru l-a criticat pe Andrei Ivan, după ratarea monumentală a atacantului din duelul CFR Cluj – Universitatea Craiova. Fostul internaţional s-a declarat surprins cum golgeheterul oltenilor a ratat dintr-o poziţie ideală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a remizat pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a treia din Liga 1. Oltenii au marcat prin Alexandru Creţu, şi s-au văzut egalaţi prin golul marcat de Emmanuel Yeboah.

Basarab Panduru l-a criticat pe Andrei Ivan

Basarab Panduru nu înţelege cum Andrei Ivan a putut să rateze, într-un moment în care rămăsese singur cu portarul celor de la CFR Cluj. Fostul internaţional este de părere că nu se pune problema de lipsă de valoare la atacantul oltenilor, însă acesta ar fi trebuit să marcheze în poarta clujenilor.

„Ocazia lui Ivan e mare. Dacă era Danciu acolo şi nu era Ivan, nu spuneam nimic, că era un jucător tânăr, care încearcă să intre şi el, dar tu să fii Ivan, să ajungi acolo, să ai mingea pe piciorul drept… Portarul cade, alunecă şi cade din nou.

De ce tragi din alunecare? Ca să nu ai precizie, pe cuvântul meu. N-ai voie să nu dai gol. Putea să se ducă cu mingea până poartă. Nu ai cum să nu prinzi poarta de acolo dacă eşti Ivan.

Reclamă

(n.r. – E lipsă de valoare?) Nu, asta nu. Pot doar să cred că s-a întâmplat. E totuşi un jucător care în campionatul nostru dă 30 de goluri în două sezoane. 15 goluri pe sezon sunt multe”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Sorin Cârţu i-a făcut praf pe Alexandru Ișfan și Andrei Ivan

Sorin Cârţu i-a făcut praf pe Alexandru Işfan şi Andrei Ivan. Cei doi au ratat ocazii imense în CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1.

„Așa luft n-am văzut în viața mea. Pe Ivan poate-l mai înțeleg, îi mai găsim niște explicații. Alergare, mingea udă, eu știu ce a gândit el? Bine, portarul a căzut din picioare, nu avea nicio scuză să nu dea gol.

Reclamă 4 / 0/3

Dar Ișfan a primit o pasă de la 4 metri, băi băieți, pe stângul lui, și a luftat! Iar cum a început repriza a doua a avut iarăși situație foarte bună să tragă la poartă și a declinat responsabilitatea, a dat pasă.

Frate, dă-ți seama, bă copile, s-au dat niște bani pe tine. Fă ceva, concentrează-te, fii preocupat! Este inadmisibil așa ceva, nu cred că s-a văzut în istoria Craiovei un asemenea luft. Mai luftezi când vine o centrare, o minge pe sus, sare prost, dar așa, o minge pe jos, liniștită… nu am înțeles nimic!”, a declarat Sorin Cârţu pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și