Închide meniul

Basarab Panduru l-a criticat pe Claudiu Petrila, speranța celor de la CFR Cluj: „Chiar nu vezi că Petrescu vrea altceva de la tine?”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 21 martie 2023, 19:46

Basarab Panduru l-a criticat pe Claudiu Petrila, speranța celor de la CFR Cluj: Chiar nu vezi că Petrescu vrea altceva de la tine?”

Basarab Panduru nu le dă şanse celor de la Dinamo

Basarab Panduru, în timpul unui interviu / Orange Sport

Basarab Panduru l-a criticat pe Claudiu Petrila, speranța celor de la CFR Cluj. Fostul internațional este de părere că tânărul din atacul clujenilor nu înțelege stilul de joc al lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o etapă desfășurată din play-off-ul Ligii 1, CFR Cluj se află pe locul 2, cu 33 de puncte, la două lungimi în spatele liderului Farul.

Basarab Panduru l-a criticat pe Claudiu Petrila, speranța celor de la CFR Cluj: „Chiar nu vezi că Petrescu vrea altceva de la tine?”

Analistul TV a scos în evidență faptul că Petrila este schimbat în foarte multe meciuri în repriza secundă de Dan Petrescu. Explicația dată de Panduru este legată de modul individualist al fotbalistului de a trata fazele, lucru care îl nemulțumește pe antrenorul clujenilor.

„Nu cred că au trecut 10 minute şi a fost imediat schimbat cu Rapid. Măi Petrila, ai talent, te vrea lumea pe afară. Dacă vezi un meci, două, nouă, că Petrescu vrea să joci altfel faza şi că trebuie să joci pentru echipă, nu individual, tu ce faci? Tu continui să joci la fel? 

Tu chiar nu vezi că el vrea altceva de la tine? Apoi, când îl schimbă, e supărat. Păi te schimbă ca nu joci pentru echipă, nu tratezi cum trebuie fazele”, a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Reclamă

Neluţu Varga, întrebat dacă îl vrea pe Adrian Mazilu la CFR Cluj: „Probabil că va fi un briliant”

Neluţu Varga a fost întrebat, direct, dacă îl vrea pe Adrian Mazilu la CFR Cluj. Patronul campioanei României a recunoscut că îl urmăreşte cu atenţie pe atacantul care încântă sub comanda lui Gică Hagi la Farul.

Finanţatorul lui CFR Cluj nu se gândeşte la transferuri până la finalul acestui sezon. Speră ca Dan Petrescu să aducă, în Gruia, al şaselea titlu la rând. Chiar Mazilu îi poate spulbera visul, dacă va continua să facă show în tricoul liderului Ligii 1.

Adrian Mazilu are evoluţii extrem de apreciate. Atacantul de 17 ani a înscris deja 5 goluri în această ediţie de campionat. A marcat un gol şi în Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, e un jucător de apreciat, cu un potențial chiar mare. Eu așa zic. Dar în acest moment e prea fraged. Mai necesită un an-doi de luptă la nivelul acesta și abia apoi probabil că va fi un briliant. Așa cred eu. Domnul Hagi are talent la asta, și Dan Petrescu are talent la a finisa jucătorii să ajungă la capacitatea lor maximă de potențial.

E posibil să ne intereseze Mazilu în viitor, dar nu pot să mă pronunț în acest moment. Acum noi trebuie să ne terminăm campionatul, să terminăm pe locul 1, dacă ne ajută Dumnezeu, și după aia ne gândim și la transferuri.

În timpul acesta, board-ul, cei de profesie care se uită și selectează jucătorii pentru noi își fac raportul, își fac treaba corect, după care în vară vom lua o decizie”, a declarat Neluţu Varga la fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și