Închide meniul

Basarab Panduru, răspuns la declaraţia uluitoare a lui Dorinel Munteanu: „Cei mai buni nu au făcut nimic ca antrenori!”

Publicat: 30 septembrie 2024, 10:13

Reclamă
Basarab Panduru, răspuns la declaraţia uluitoare a lui Dorinel Munteanu: „Cei mai buni nu au făcut nimic ca antrenori!

Basarab Panduru, răspuns la declaraţia uluitoare a lui Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu şi Basarab Panduru / Colaj Profimediaimage/Orange Sport

Basarab Panduru a venit cu un răspuns la declaraţia uluitoare a lui Dorinel Munteanu. Fostul internaţional i-a dat replica celui mai selecţionat jucător din istoria României, care i-a arătat cu degetul pe membrii „Generaţiei de Aur”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemulţumit că a fost criticat după incidentul cu David Maftei, antrenorul Oţelului a avut o reacţie total neaşteptată. „Analiştii TV nu înţeleg acest fenomen. Eu mă rog să-i ‘înţelepţească’ Dumnezeu„, a răbufnit Dorinel Munteanu.

Basarab Panduru, răspuns la declaraţia uluitoare a lui Dorinel Munteanu

„Neamţul” a precizat şi că nu a fost niciodată prieten cu vreun fost jucător din „Generaţia de Aur”. Basarab Panduru a ţinut să îi transmită un mesaj categoric.

Eu de ce să mă simt vizat? Eu nu am de ce să mă simt vizat. Nu înţeleg aia că nu a fost prieten cu nimeni, asta nu o prea înţeleg.

(El zice că nu aţi reuşit ca antrenori şi veniţi la televizor) Asta zic toţi care ajung la TV şi fac mai rău decât noi ăştia care suntem de 15 ani. Adică ei fac exact ce ne zic nouă că nu le place. O grămadă sunt.

Reclamă
Reclamă

De ce să mă simt vizat? Adică, eu am făcut în televiziunea asta ceva ce în viaţa mea nu mă gândeam că o să fac. Nu mă gândeam că voi ajunge la 15 ani de televiziune. Aşa se face peste tot când nu ai echipă, e o trecere. Şi prin Portugalia, toată lumea se ducea.

Da, plecau şi antrenau, dar în timpul ăla în care nu aveau echipă, se duceau. Eu nu am de ce să fiu vizat, dar nu cu mine cred că are treabă. Peste tot în lumea asta, cei mai buni nu au făcut nimic ca antrenori.

Dar asta nu înseamnă că nu poţi să fii bun în alt domeniu. Dacă tu eşti corect şi îţi faci treaba serios, nu ai de ce„, a declarat Basarab Panduru la primasport.ro.

Reclamă

Basarab Panduru a jucat pentru naţionala României între 1992 şi 1996. În 22 de selecţii a reuşit să înscrie un gol.

Ilie Dumitrescu a fost unul dintre cei care au reacţionat dur, după apariţia imaginilor în care Dorinel Munteanu l-a luat de guler pe David Maftei. Nemulţumit că jucătorul de 20 de ani nu i se uită în ochi în timp ce e certat, antrenorul Oţelului a făcut un gest scandalos. Ilie Dumitrescu a cerut ca Dorinel să fie suspendat.

Dorinel Munteanu şochează: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

Antrenorul Galaţiului a spus după Rapid – Oţelul 0-0 că nu mai este prieten cu cei din Generaţia de Aur care au făcut comentarii la adresa lui. Un lucru surprinzător, mai ales că Dorinel a fost unul dintre liderii generaţiei sale, alături de Gică Hagi, Gică Popescu sau Dan Petrescu.

Nu ştiu de ce interesează pe foarte multă lume ce se întâmplă în curtea mea. Analiştii şi-au spus cuvântul. Sunt trăirile jocului. Sunt puţini oameni care pot să înţeleagă acest lucru, indiferent câţi ani au în televiziune. Să joci toată viaţa fotbal, să fii pe bancă, să trăieşti, să vrei să câştigi, este cam greu pentru unii.

De aceea nu pot să fiu supărat deloc pe ei pentru că ştiu că nu înţeleg acest fenomen. E foarte greu de înţeles. Eu mă rog să-i ‘înţelepţească’ Dumnezeu să nu-şi mai dea cu părerea tot timpul şi mai ales colegii de-ai mei.

Ei ştiu ce este fotbalul. Unii au început cariera de antrenor şi nu prea le-a mers, au schimbat macazul, meseria. Eu le doresc tuturor sănătate şi să îşi facă emisiunile în continuare şi noi să fim neînvinşi multe meciuri.

Chiar dacă am colegi, n-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur care au comentat despre mine. Ei au fost prieteni cu mine, dar eu nu am fost cu ei. Ei merg pe drumul lor, eu pe drumul meu. Le doresc sănătate și să-și facă ratingul cât mai prosper. Obiectivul meu este să ajungem în play-off. E cale lungă, dar o luăm pas cu pas, meci cu meci. Băieții au înțeles mesajul meu”, a declarat Dorinel Munteanu, după meciul din Giulești.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:14

„M-a dezgustat!” Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0: „Nu înţeleg nemulţumirea”

11:52

Gigi Becali, ultimatum pentru un jucător înainte de PAOK – FCSB: „Trebuie putere, război!”. Ce l-a nemulţumit

11:19

„Nu mai tolerez!” Neluţu Varga, şedinţă de urgenţă la CFR Cluj. Ce se întâmplă cu Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia

10:30

Bernadette Szocs – Xiaona Shan LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:20), la China Smash 2024

9:49

Lewis Hamilton s-a luptat ani de zile cu depresia! „Nu aveam cu cine să vorbesc”

9:40

Un cuţit a fost găsit la ultraşii care au provocat uriaşul scandal de la Atletico Madrid – Real Madrid. Comunicat oficial

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 6 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY
Citește și