Închide meniul

Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au desfiinţat un jucător de la FCSB: „Trebuie să îţi dea de gândit!”/ „Vine aici în disperarea de soartă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 decembrie 2022, 8:39

Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au desfiinţat un jucător de la FCSB: „Trebuie să îţi dea de gândit!/ „Vine aici în disperarea de soartă!

Basarab Panduru a făcut praf un jucător convocat în premieră de Edi Iordănescu

Basarab Panduru / Captură Orangesport

Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au desfiinţat un jucător de la FCSB. Este vorba de Billel Omrani, cel care a fost schimbat la pauza meciului cu CS Mioveni, câştigat de FCSB cu scorul de 5-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul francez a fost criticat de cei doi foşti internaţionali români, care sunt de părere că a fost o decizie bună ca Omrani să fie schimbat la pauză cu Florinel Coman.

Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au desfiinţat un jucător de la FCSB

”Nu l-am văzut pe Compagno pentru că era suspendat, dar l-am văzut pe Omrani şi aici trebuie să îţi dea de gândit. De ce un jucător (n.r. Compagno) care nu este aşa talentat joacă şi tu care pari aşa, la prima vedere, că eşti foarte talentat nu poţi să joci înaintea lui?”, a declarat Panduru la orangesport.ro.

Omrani şi-au căutat echipă în vară şi nu a găsit… şi după vine la FCSB în disperarea de soartă. Nu ştiu acum, câţi s-a impus venirea Omrani la FCSB… Ca antrenor iţi convine să vină. Dar stai şi te întrebi de ce nu şi-a găsit echipă? Nu ştiu cât s-a pus la punct cu pregătirea. La pauză este schimbat pe bună dreptate şi intră Coman care marchează!”, a spus şi Viorel Moldovan.

Florinel Coman nu e convins să mai rămână la FCSB: „E normal să caut o echipă!”

Florinel Coman nu e convins să mai rămână la FCSB. „Perla” lui Gigi Becali a înscris în victoria cu 5-1 cu CS Mioveni, însă e cu gândul la plecarea de la formația roș-albastră. Florinel Coman a recunoscut că s-a dus la Gigi Becali și i-a cerut să-l lase să plece de la FCSB.

Reclamă

„Mă bucur pentru acest gol, nimic mai mult. Mă bucur în sinea mea. Vrei să rup peretele? Avem o restanță vrem și aproape suntem convinși că vom lua cele trei puncte. Suntem pe o linie foarte bună. Vreu să terminăm cât mai sus, să câștigăm toate meciurile din acest an și să începem de la anul cu un moral bun.

Nu vreau să comentez despre Pintilii, dânsul v-a explicat situația. A fost o perioadă de antrenamente bune și atât tot. Eu vreau să ajung cine sunt, nu mă interesează ce își doresc ceilalți. Orice jucător vrea să joace, este normal să caut o echipă, de aia m-am apucat să joc. Nu știu ce fac, mă gândesc. A fost o convorbire și atăta tot. Nu am aflat nicio discuție, nu am aflat nimic. Există o echipă care să dea trei milioane pe mine!„, a spus Florinel Coman, după FCSB – CS Mioveni 5-1, conform digisport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și