Închide meniul

Basarab Panduru, uluit de golul marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0: „Nu am crezut că pot să văd aşa ceva!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2023, 23:44

Basarab Panduru, uluit de golul marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0: „Nu am crezut că pot să văd aşa ceva!

Basarab Panduru, uluit de golul marcat în Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0

Andrei Ivan, în timpul partidei dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj/ Profimedia

Basarab Panduru a fost uluit de faza primului gol din partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj. Fostul internaţional s-a declarat şocat de cum a gestionat trupa lui Dan Petrescu faza fixă din care Andrei Ivan a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a reuşit o victorie extrem de importantă cu CFR Cluj. Oltenii s-au impus cu 2-0, graţie „dublei” lui Andrei Ivan, şi s-au apropiat de podiumul Ligii 1.

Basarab Panduru, uluit de golul încasat de CFR Cluj de la Universitatea Craiova

La primul gol marcat de Andrei Ivan, apărarea celor de la CFR Cluj a construit un zid, înainte de lovitura liberă a atacantului oltean. Însă, înainte de execuţia lui Ivan, toţi jucătorii lui Dan Petrescu şi-au părăsit poziţiile în care trebuiau să stea.

Astfel, Basarab Panduru s-a declarat şocat de această fază, mărturisind că o echipă campioană nu are voie să ofere astfel de momente.

„Craiova a deschis scorul în urma unei grave erori. Nu am crezut că pot să văd la o echipă campioană așa ceva. Nu credeam că pot vedea în prima ligă așa ceva, să faci un zid, apoi niciun jucător să nu stea în zid. Este incredibil! Mai rămâne cineva pe linie? Cred că nimeni!

Reclamă

De aici a venit golul de 1-0 și a mers totul în favoarea Craiovei. Este o victorie mare pentru Craiova, care speră acum iar. La noi, de la o etapă la alta speri la titlu”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Dan Petrescu, discurs tăios după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

Dan Petrescu a avut un discurs tăios la adresa jucătorilor săi, după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Antrenorul campioanei a tras şi un semnal de alarmă în privinţa luptei la titlu.

Dan Petrescu se teme de ce e mai rău în acest final de sezon regular, după ce echipa sa a pierdut în numai o săptămână derby-urile cu FCSB şi Universitatea Craiova. Pentru CFR Cluj urmează super-duelul din Conference League, cu Lazio.

Reclamă 4 / 0/3

Am început foarte bine, ne-a anulat un gol, am avut o fază de penalty. Am fost agresivi şi ofensivi. A doua repriză a fost ceva confuz. Am făcut cadou primul gol, mie Cristi mi-a spus că a dat în minge. Cei de la Craiova au avut jucători care au făcut diferenţa. Creţu şi Nistor au făcut diferenţa. Nu era îngrijorător dacă pierdeam cu alte echipe. Craiova a meritat, a fost echipa ma bună. Sunt dezamăgiţi de evoluţia jucătorilor, cam pe toţi. Eu sunt supărat pe ei pentru că eu cred că pot să dea mai mult.

Când nu marchez, e o problemă, mai ales că avem mulţi atacanţi. Mă îngrijorează tot. Cel mai mult mă îngrijorează că luăm goluri. Nu poţi să iei campionatul aşa, avem deja 7 înfrângeri. E clar că apărarea nu mai e ce a fost. E o perioadă mai grea. Mai sunt 15 meciuri, noi avem şi Europa, dar şi Cupa României. E clar că trebuie să facem o analiză mai clară. Toţi jucătorii ar trebui să dea mai mult. Bordeianu a jucat bine astăzi. Cipi nu a jucat rău, dar a trebuit să fac o schimbare. Nu puteam să nu fac schimbări. Va fi un campionat mult mai încins şi mai dramatic. Dacă vom juca ca azi, o să pierdem cu Lazio. În momentul de faţă, e la cald ce pot să spun”, a spus Dan Petrescu după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

Recomandări
  • Basarab Panduru, uluit după Universitatea Craiova – CFR Cluj
  • Ce a declarat fostul internaţional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și