Închide meniul

Basarab Panduru, uluit de noua faţă a lui Dinamo: „Îmi place!”. Cei trei jucători remarcaţi de fostul jucător al Stelei

Publicat: 27 august 2024, 23:24

Reclamă
Basarab Panduru, uluit de noua faţă a lui Dinamo: „Îmi place!. Cei trei jucători remarcaţi de fostul jucător al Stelei

Basarab Panduru, uluit de noua faţă a lui Dinamo: "Îmi place!". Cei trei jucători remarcaţi de fostul jucător al Stelei

Ahmed Bani, alături de coechipierii de la Dinamo / Hepta

Basarab Panduru s-a declarat uluit de noua faţă a lui Dinamo. „Câinii” au un start de sezon peste aşteptări şi sunt pe podium după primele şapte etape ale Ligii 1. Numai CFR Cluj a reuşit să o învingă pe trupa lui Zeljko Kopic, cu un gol marcat în minutul 90+3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo tocmai a reuşit să câştige derby-ul cu Universitatea Craiova, chiar dacă a jucat în dublă inferioritate numerică pe final. Panduru a scos în evidenţă trei jucători ai alb-roşiilor.

Basarab Panduru, uluit de noua faţă a lui Dinamo

Basarab Panduru i-a lăudat pe fotbaliştii din atacul lui Dinamo: Ahmed Bani, Selmani şi Abdallah.

Dinamo nu are un joc urât, nu joacă în apărare, nu joacă pe contraatac. Dinamo mi se pare că joacă fotbal! A şi schimbat faţă de meciul cu Rapid. Bani parcă s-a schimbat în bine şi spre foarte bine. În momentul ăsta, Bani e un jucător pe care te poţi baza.

Abdallah mi se pare că arată bine. Selmani îi hărţuieşte pe fundaşi într-un mod pe care nu prea îl vezi în România. Linia de mijloc arată bine, fundaşii arată bine. Îmi place cum arată Dinamo”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă

Dinamo s-a salvat in extremis de la retrogradare şi acum are cel mai bun atac din Liga 1. 16 goluri au înscris „câinii” în această ediţie de campionat.

Ce a spus Cristi Borcea despre şansele la play-off ale „câinilor”

Cristi Borcea a analizat jocul lui Dinamo şi a declarat că apărarea este un plus, spre deosebire de sezonul precedent. Acesta este convins că formaţia din Ştefan cel Mare are şanse să se califice în play-off, în cazul în care se vor mai realiza şi transferuri.

Totodată, întrebat dacă Dinamo are şanse chiar să se lupte la câştigarea titlului, Cristi Borcea a transmis un mesaj ferm. Fostul patron al „câinilor” a declarat că fanii nu ar trebui să-şi facă astfel de iluzii.

Reclamă

Dacă mai achiziționează 2-3 jucători de valoare, Dinamo poate prinde play-off-ul. Jucători de valoare, care să facă diferența. Campionatul e foarte slab, nu slab.

Unirea Slobozia bate în deplasare, e un campionat foarte slab, cel mai slab de până acum, de când ma uit la fotbal. Spun că anul ăsta, CFR cu Dan Petrescu e principala favorită la titlu. E singura echipă care joacă, aleargă. Sunt echipe care nu pot să alerge, asta e drama în Liga 1 în momentul de față.

Dinamo, față de celelalte echipe, compensează prin capacitatea de efort. Este o echipă care aleagă. Când nu se aleargă, se cunoaște. Anul trecut luau multe goluri după minutul 80. Acum, Dinamo alternează o apărare bună, un mijloc dar și atacul. A dat în fiecare etapă minim două goluri, iar acest lucru spune foarte mult.

Să nu exagerăm. Nu se poate Dinamo bate la campionat în momentul de față. Acum, cu 2-3 jucători, fiind campionatul atât de slab, poate prinde un play-off. Să nu ne facem iluzii”, a declarat Cristi Borcea, conform prosport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:33

Stefanos Tsitsipas, eliminat încă din primul tur de la US Open 2024! Un nou turneu ratat pentru grec la New York

23:28

EXCLUSIV„E bărbat, să iasă de sub umbra tatălui!” Alex Bourceanu, sfat preţios pentru Ianis Hagi. Cere „ruptura” de Gică Hagi

22:53

Ianis Hagi a venit cu lămuriri după ce a refuzat-o pe Rapid: „Vreau să fiu clar!”. Mesaj categoric pentru şefii lui Rangers

22:22

Joao Cancelo a fost prezentat de Al Hilal! Salariul fabulos pe care portughezul îl va avea în Arabia Saudită

22:12

EXCLUSIVHelmut Duckadam l-a „citit” pe Gigi Becali şi ştie ce i se pregăteşte lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Patronul îl va forţa!”

21:55

O nouă surpriză la US Open 2024! Semifinalistul din 2021 a fost eliminat încă din primul tur de la New York

1 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 2 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 3 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională 4 Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat UTA în prelungiri: „Tragi de timp, ai cârcei!” 5 Gică Hagi a răbufnit după UTA – Farul 1-1: „E penalty clar, s-a văzut din tribună. Cine sunt eu să cer explicaţii?” 6 Ilie Dumitrescu a auzit că Ianis Hagi a refuzat-o pe Rapid și a venit cu un sfat important! Mesaj direct pentru fiul „Regelui”
Citește și