Închide meniul

„Batjocoresti clubul!” Vinovatul supriză găsit de Gigi Becali la Rapid, după ce Albu și Borza au petrecut în clubul de fiţe

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2024, 11:27

„Batjocoresti clubul! Vinovatul supriză găsit de Gigi Becali la Rapid, după ce Albu și Borza au petrecut în clubul de fiţe

Vinovatul supriză găsit de Gigi Becali la Rapid, după ce Albu și Borza au petrecut în clubul de fiţe

Dan Şucu, avertizat de Gigi Becali după scandalul de la Rapid / Colaj Profimediaimages

Cine este vinovatul supriză găsit de Gigi Becali la Rapid, după ce Albu și Borza au petrecut în clubul de fiţe din Iaşi. Patronul FCSB-ului a avut o reacţie vehementă şi l-a arătat cu degetul pe preşedintele rivalei din Giuleşti, Daniel Niculae.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă au pierdut meciul cu Poli Iaşi, Alexandru Albu şi Andrei Borza au plecat din cantonament şi s-au dus în club. Au declanşat un scandal monstru şi au fost suspendaţi pe perioadă nedeterminată.

Vinovatul supriză găsit de Gigi Becali la Rapid, după ce Albu și Borza au petrecut în clubul de fiţe

Latifundiarul din Pipera i-a cerut lui Dan Şucu să ia o măsură fără precedent. I-a transmis patronului de la Rapid să îi amendeze pe cei doi jucători cu salariul pe un an.

Nu concep asta, nu vreau să comentez, asta este o chestiune… normal, nu jucătorul. Ăla care este, nu vreau să dau nume, dacă se întâmplă așa ceva, conducătorul (n.r. e de vină). Jucătorii în club din cantonament?

Problema e de mentalitate, dacă mintea ta e la club (n.r. la distracție) cum să poți câștiga campionatul? Când trebuie să ai milioane de mingi în fața ta, tu te duci la club, e de administrație, cine sunt acolo.

Reclamă

Cum să existe așa ceva? (n.r. despre faptul că au fost sancționați) Nu e așa? Să le dea maxim cât trebuie, tu batjocorești clubul în care s-au băgat milioane de euro, ar trebui tăiat definitiv salariul pe un an„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Dan Şucu: „În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acționari”

Dan Şucu a lansat un avertisment pentru Cristiano Bergodi şi Daniel Niculae, imediat după ce a aflat ce s-a întâmplat la Iaşi. Milionarul care deţine pachetul majoritar de acţiuni a răbufnit.

Avem un regulament de ordine interioară, iar ei erau în cantonament până în această seară. Avem un președinte, avem un antrenor și ei trebuie să ia o decizie. În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acționari. Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu știu la ce se mai poate aștepta el de la noi.

Reclamă 4 / 0/3

Prefer ca investigația să o facă președintele și antrenorul și să ne anunțe ei ce decizie au luat, cel târziu în această seară. Pentru că nu pot să înțeleg că pe suporteri și pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători nu„, a declarat Dan Şucu la gsp.ro.

Alexandru Albu, reacţie uluitoare după ce au apărut imagini cu el în clubul din Iaşi!

Alexandru Albu a avut o primă reacţie în scandalul momentului. Mijlocaşul Rapidului a susţinut că imaginile sunt mai vechi şi a acuzat pe multă lume că vrea să îii facă rău.

Albu a spus că nu a fost la nicio petrecere după ce echipa sa a fost învinsă de Poli Iaşi. Ulterior, Albu a şters mesajul transmis susrsei citate şi a motivat cănu are voie să dea declaraţii.

Acum am aterizat (n.r. de la Iași) și am primit (n.r. imaginile cu el și Borza în club), nu am fost nicăieri. Nu am ieșit nicăieri. Posibil să fie din altă zi când am avut liber și am ieșit afară și multă lume vrea să ne facă rău„, a fost reacţia lui Alexandru Albu pentru iamsport.ro, după care a decis să şteargă răspunsul, precizând că nu are voie să dea declaraţii.

Daniel Niculae a anunţat că s-au luat deja măsurile prevăzute în regulamentul de ordine interioară.

„Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară! Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae la gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și