Închide meniul

„Baza e în voi!” Mircea Rednic a adus copii la conferința de presă, după sancțiunile primite de UTA. „Puriul”, protest inedit

Alex Ioniță Publicat: 3 aprilie 2024, 17:53

Reclamă
Baza e în voi!” Mircea Rednic a adus copii la conferința de presă, după sancțiunile primite de UTA. Puriul”, protest inedit

Mircea Rednic a adus copii la conferința de presă, după sancțiunile primite de UTA

Mircea Rednic a adus copii la conferința de presă / Youtube - UTA Arad

Mircea Rednic a protestat după sancțiunile primite de UTA și a adus copii la conferința de presă! Momentul a surprins rapid pe toată lumea, iar fanii echipei antrenate de „Puriu” au primit imaginile cu zâmbetul pe buze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA Arad a fost sancționată cu 4 meciuri fără spectatori în tribune și cu o amendă de 100.000 de lei, după incidentele petrecute la partida cu Dinamo, de pe stadionul „Arcul de Triumf”, din ultima etapă a sezonului regulat.

Mircea Rednic a adus copii la conferința de presă, după sancțiunile primite de UTA

Totuși, potrivit regulamentului, minorii sub 14 ani pot fi în tribunele arenei. Pentru a-i face pe tineri să vină pe stadion, Mircea Rednic a decis să aducă copii la conferința de presă. În debutul acesteia, tehnicianul celor de la UTA i-a asigurat că baza clubului stă în ei!

„Ce faceți mă aici? (n.r. râde!) Baza e în voi mâine! Fără voi nu miroase floarea!

E o plăcere să fiu cu voi la conferința asta. Vă aștept să veniți în număr cât mai mare la meci, baza e în voi! Umpleți stadionul? (n.r. credem că da!)”, a spus Mircea Rednic în debutul conferinței de presă, premergătoare partidei cu FC Botoșani.

Reclamă

De asemenea, după discursul „Puriului”, tinerii suporteri ai „textiliștilor” au răspuns la o serie de întrebări.

„(n.r. Cum vă veți susține echipa?) Vom striga ‘Haide UTA!’. O să intrăm cu inima deschisă în tribună!

Ne place de domnul Rednic!”, a fost mesajul copiilor, care a impresionat rapid pe toată lumea.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia oficialilor de la UTA, de a aduce copii la conferința de presă, este o modalitate de promovare a meciului cu FC Botoșani, dar și o formă de protest legată de faptul că suporterii majori nu au voie la meciurile de pe teren prorpiu, până la finalul sezonului.

Scandarea preferată a celor 300 de copii care au fost în tribună la Dinamo – Petrolul

Care a fost scandarea preferată a celor 300 de copii care au fost în tribună la meciul Dinamo – Petrolul, ultimul din etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 1. Micii fani ai „câinilor” s-au făcut auziţi pe stadionul Arcul de Triumf.

Dinamo a fost obligată iniţial să dispute patru meciuri fără spectatori, ca urmare a incidentelor de la confruntarea cu UTA. Gruparea din Ştefan cel Mare a primit atunci și o amendă de 100.000 de lei. În cele din urmă, LPF a acceptat ca la disputa să fie „porţile deschise” pentru copii.

Cei mai mici fani ai lui Dinamo au fost prezenţi la meciul cu Petrolul. Aceştia au venit cu steaguri şi eşarfe şi şi-au încurajat favoriţii.

De mai multe ori în timpul partidei, suporterii alb-roşiilor au strigat: „Libertate pentru suporteri, libertate pentru suporteri!”. Pe toată durata reprizei secunde a părut a fi scandarea preferată a acestora.

Şi Petrolul a avut fani în tribună. Aproximativ 50 de copii îmbrăcaţi în tricouri ale „lupilor” au stat într-una dintre peluze.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League Vezi toate știrile
Citește și