Închide meniul

Billel Omrani jubilează după ce a debutat la FCSB: „Mă simt bine, am slăbit mult!”. Ce a spus despre parteneriatul cu Compagno

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 octombrie 2022, 0:00

Billel Omrani jubilează după ce a debutat la FCSB: „Mă simt bine, am slăbit mult!. Ce a spus despre parteneriatul cu Compagno

Billel Omrani, fericit că a debutat la FCSB

Billel Omrani, în tricoul FCSB-ului / Hepta

Billel Omrani jubilează după ce a debutat la FCSB. Atacantul francez a prins 45 de minute în meciul cu FC Argeș, câștigat de echipa lui Nicolae Dică cu 3-2. Omrani a fost aproape de gol în prima repriză, dar mingea s-a oprit în bară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obținut a doua victorie a sezonului din Liga 1, după cea cu Chindia.

Billel Omrani jubilează după ce a debutat la FCSB: „Mă simt bine, am slăbit mult!”

Omrani s-a arătat extrem de fericit pentru că a bifat primele minute în tricoul FCSB-ului. Atacantul de 29 de ani a explicat că a slăbit mult și că se simte excelent din punct de vedere fizic.

Atacantul transferat de FCSB în vară a vorbit și despre parteneriatul cu Andrea Compagno, cel care a marcat o dublă în duelul de pe Arena Națională.

Billel Omrani este optimist că roș-albaștrii pot lega victorii și, ulterior, să intre în lupta pentru titlu.

Reclamă

„M-am simțit bine că am debutat aici. Am fost foarte fericit să debutez, am vrut să demonstrez, dar am ratat ocazii. Trebuie să dai gol, asta e. Victoria e cea mai importantă pentru noi. Am avut puține emoții, e normal, e un club mare, cu un public extraordinar. Toată echipa a extraordinară.

A fost bine, dar cred că am nevoie să fac mai mult. Sper să câștigăm fiecare meci. A fost bine să joc 45 de minute, este bine că o iau pas cu pas. Mă simt foarte bine, am slăbit mult. Mă simt bine cu preparatorul fizic, muncesc mult și asta e cel mai important. (N.r. – Despre negocierile cu Gigi Becali) Nu vreau să vorbesc despre asta, nu e frumos.

(N.r. – Câte goluri dai la FCSB?) Cât mai multe goluri și assist-uri. Este cel mai important să câștige echipa. (N.r. – Cum te simți în atac, alături de Compagno?) Mă simt bine, e primul meci în care joc alături de el. Vorbim mult și se vede că putem face multe lucruri bune împreună. (N.r. – Lupta la titlu cu CFR?) Nu este doar CFR Cluj, sunt multe echipe foarte bune. Ne batem cu toate echipele și trebuie să câștigăm fiecare meci”, a spus Billel Omrani, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno, „dublă” de senzație în FCSB – FC Argeș 3-2

Andrea Compagno a reușit o dublă de senzație în FCSB – FC Argeș, pe Arena Națională, și a ajuns la 4 goluri în 4 partide pentru roș-albaștri, în Liga 1. Italianul este golgheterul la zi din Liga 1, cu 9 reușite adunate pentru FC U Craiova 1948 și FCSB.

Andrea Compagno a ieșit din nou la rampă în tricoul FCSB-ului. În partida cu FC Argeș, vârful de 26 de ani a lovit prima oară în minutul 11, după o acțiune superbă în careul piteștenilor, și a restabilit echilibrul pe tabelă.

Italianul a ieșit din nou la rampă în minutul 64, după ce arbitrul George Găman a dictat lovitură de la 11 metri. Crețu a fost faultat în careu de Calcan, iar centralul a primit confirmarea din camera VAR că decizia sa este corectă.

Compagno și-a asumat responsabilitatea și a executat penalty-ul, cu un șut puternic în dreapta lui Cătălin Straton. A fost cel de-al 4-lea gol marcat de atacantul de 26 de ani pentru FCSB, în 4 meciuri disputate în Liga 1.

Farul și Universitatea Craiova sunt celelalte două „victime” ale jucătorului transferat de Gigi Becali de la FC U Craiova 1948.

Recomandări
  • Billel Omrani jubilează după ce a debutat la FCSB
  • Francezul, încântat de parteneriatul cu Compagno

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și