Închide meniul
UPDATE

Billel Omrani şi-a anunţat transferul la FCSB: „Gata!” Atacantul francez, în tribună la meciul cu Voluntari

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 septembrie 2022, 21:21

Billel Omrani şi-a anunţat transferul la FCSB: „Gata! Atacantul francez, în tribună la meciul cu Voluntari

Billel Omrani a jucat la CFR Cluj

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Billel Omrani şi-a anunţat transferul la FCSB. Atacantul francez şi-a anunţat transferul la FCSB cu o imagine postată pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a postat o imagine de la baza FCSB, însoţit de un mesaj care anunţă transferul său.

Billel Omrani şi-a anunţat transferul la FCSB

Update: Omrani este prezent şi pe Arena Naţională, la meciul celor de la FCSB cu FC Voluntari. Omrani a glumit cu Valeriu Argăseală şi Florin Vulturar şi a fost numai un zâmbet.

Captură Orange Sport

„Gata (n.r. – Done în engleză)”, a fost mesajul postat de Billel Omrani pe reţelele de socializare.

Reclamă

Prima reacţie a lui Nicolae Dică după transferul lui Billel Omrani la FCSB

Omrani era liber de contract încă din momentul în care i s-a încheiat contractul cu campioana României. Convocat în naţionala Algeriei, Billel a avut ultima apariţie pe teren pe 12 iunie, într-un amical cu reprezentativa Iranului. De altfel, Gigi Becali a dezvăluit că Omrani are 7 kilograme în plus.

Sezonul trecut cei de la Voluntari le-au luat şansa băieţilor să joace cu trofeul pe masă. Cred că şi ei sunt conştienţi că au suferit mult atunci. Acum trebuie să nu-i lăsăm pe ei să se bucure. Am schimbat 2 jucători faţă de meciul din Europa. Îmi doresc să fac acest lucru, să jucăm din 3 în 3 zile. Jucătorii trebuie să fie pregătiţi să joace din 3 în 3 zile.

Deocamdată nu ştiu nimic, nu am vorbit cu el (n.r. cu Billel Omrani). După ce va semna, zilele următoare, voi discuta cu el. În funcţie de ce a făcut până acum voi vedea când va putea fi cu echipa„, a declarat Nicolae Dică, înainte de FCSB – FC Voluntari, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, negocieri dure cu Billel Omrani

Patronul vicecampioanei României a anunţat ce negocieri a purtat cu Billel Omrani. La începutul anului, Gigi Becali i-a oferit 500.000 de euro la semnătură, dar nu a reuşit să-l convingă să o lase pe CFR Cluj pentru a veni la FCSB. Omrani a devenit liber de contract la sfârşitul sezonului trecut.

Tot timpul am vrut să-l iau, dar nu era serios. I-am spus că-i fac contract pe un an și apoi pe încă doi ani, dacă este cuminte. Va semna pe un an și doar dacă vreau eu va mai semna apoi prelungire. Dacă nu, aia e. Am mai pierdut niște bani și gata„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Omul de afaceri nu s-a ferit şi a anunţat ce i-a spus lui Billel Omrani. A făcut public şi salariul pe care îl va încasa atacantul care a jucat din 2016 şi până în acest an la CFR Cluj. Dan Petrescu îl aştepta înapoi în Gruia!

Am dat bani la semnătură, că nu venea degeaba. Salariul e 20.000 de euro (n.r. lunar). La semnătură nu i-am dat mult. I-am zis: ‘Faci figuri? Eşti şomer!’.

A venit la mine acasă. I-am zis: ‘Dacă vrei, poţi să fii cel mai mare!‘”, a dezvăluit patronul lui FCSB.

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Prestaţiile sale i-au atras atenţia şi lui Gigi Becali, care l-a ofertat oficial.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și