Închide meniul

Billel Omrani și Andrea Compagno, în atacul FCSB! Dică a anunţat ce jucători sunt OUT pentru meciul cu FC Argeş

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2022, 14:32

Billel Omrani și Andrea Compagno, în atacul FCSB! Dică a anunţat ce jucători sunt OUT pentru meciul cu FC Argeş

Nicolae Dică anunță că Billel Omrani și Andrea Compagno vor face echipă în atacul FCSB-ului

Nicolae Dică, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Billel Omrani și Andrea Compagno sunt pregătiți să facă echipă în atacul FCSB-ului. Nicolae Dică a anunțat că fostul atacant de la CFR Cluj poate debuta în tricoul roș-albaștrilor, pentru meciul cu FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a fost transferat luna trecută de Gigi Becali, după ce acesta și-a încheiat contractul cu CFR Cluj. Atacantul nu a mai bifat un meci oficial din luna mai.

Billel Omrani și Andrea Compagno, în atacul FCSB! Anunțul lui Nicolae Dică

Nicolae Dică a oferit ultimele detalii despre condiția fizică a lui Billel Omrani. Antrenorul lui FCSB a dezvăluit că atacantul este apt pentru partida pe care roș-albaștrii o vor disputa cu FC Argeș, duminică, de la 21:30.

Totodată, Dică a declarat că Risto Radunovic și Ianis Stoica sunt incerți pentru partida cu trupa lui Andrei Prepeliță. Fundașul muntenegrean a suferit o accidentare la echipa națională, iar Mihai Stoica a anunțat că poate fi trimis la vraciul Marijana.

În privința jucătorilor deja accidentați, Nicolae Dică a anunțat că Ionuț Panțîru se antrenează în fiecare zi, iar Iulian Cristea și Ovidiu Popescu sunt în continuare așteptați.

Reclamă

„Radunovic a venit cu o problemă de la echipa naţională. El a şi fost schimbat în meciul al doilea, în minutul 26, are o ruptură. Ianis Stoica nu s-a antrenat două zile, dar azi s-a pregătit. Restul nu au probleme.

Mai aşteptăm cu cei vechi, cu Cristea, cu Ovidiu Popescu, Panţiru se antrenează în fiecare zi. Şut şi Bouhenna să vedem dacă vor reveni într-o săptămână două. Am încredere în cei care intră.

Omrani este apt, s-a antrenat, este în lot. Veţi vedea mâine seară dacă va juca. Omrani a jucat în 4-3-3, în 4-2-2, poate juca în bandă sau atacant. Pot juca amândoi, Compagno şi Omrani”, a declarat Nicolae Dică, în conferința de presă de dinaintea partidei FCSB – FC Argeș.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Nicolae Dică după pariul spectaculos propus de Mihai Stoica

Reacţia lui Nicolae Dică după pariul spectaculos propus de Mihai Stoica. Meme susţine că FCSB va obţine cele mai multe puncte în etapele rămase de disputat din Liga 1.

Echipa lui Nicolae Dică a pierdut în faţa Universităţii Craiova, scor 1-2, şi rămâne pe locul 14 în clasamentul Ligii 1, cu doar opt puncte. Cu toate acestea, MM Stoica este încrezător şi declară că este doar o chestiune de timp până când echipa îşi va reveni, după pauza internaţională.

„Sunt şi eu de acord cu Meme, am încredere şi eu în băieţi. Sper ca de mâine seară să începem să câştigăm. Pentru noi, e foarte important campionatul. Trebuie să începem să câştigăm de mâine seară.

Nu va fi uşor. Nu e imposibil să reuşim ce a spus Meme, dar doar împreună putem reuşi asta. Şi aici mă refer la toată lumea din conducere, jucători, conducere”, a spus Dică, la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu FC Argeş.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și