Închide meniul

Boateng pleacă de la CFR Cluj! Dan Petrescu îl ia pe ghanez la Jeonbuk

Alex Masgras Publicat: 28 iunie 2023, 18:41

Reclamă
Boateng pleacă de la CFR Cluj! Dan Petrescu îl ia pe ghanez la Jeonbuk

Nana Boateng s-a despărţit de CFR Cluj

Nana Boateng, în tricoul lui CFR Cluj / ProfiMedia

Boateng pleacă de la CFR Cluj! Dan Petrescu îl ia pe ghanez la Jeonbuk. Fostul antrenor din Gruia a semnat cu formaţia din Coreea de Sud şi vrea să îl aducă mijlocaşul de 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nana Boateng a ajuns la CFR Cluj în urmă cu doi ani, atunci când a fost adus de formaţia din Gruia de la finlandezii de la KuPS.

Boateng pleacă de la CFR Cluj! Dan Petrescu îl ia pe ghanez la Jeonbuk

Potrivit digisport.ro, CFR Cluj va încasa aproximativ 2 milioane de euro de la Jeonbuk pentru Boateng. Suma primită de clujeni poate creşte în cazul în care se vor îndeplini anumite clauze de performanţă.

Nana Boateng a evoluat în 88 de meciuri pentru CFR Cluj în toate competiţiile. Sezonul trecut, ghanezul de 29 de ani a evoluat în 48 de meciuri şi a înscris 7 goluri. De asemenea, el a marcat golul calificării în primăvara europeană pentru CFR în meciul cu Balkani din faza grupelor, scor 1-0.

Potrivit transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Nana Boateng este de 2,2 milioane de euro.

Reclamă

Boateng ar deveni al cincilea transfer din acest sezon pentru noua echipă a lui Dan Petrescu. Andre Luis, Tae-wook-Jeong, Dong-jun Lee şi Rafa Silva sunt jucătorii care au ajuns la Jeonbuk în acest sezon. Cel mai scump este Andre Luis, cel pentru care sud-coreenii au plătit 2,35 milioane de euro.

Dan Petrescu a obţinut prima victorie la Jeonbuk

Dan Petrescu a obţinut prima victorie la Jeonbuk. Noua echipă a antrenorului român s-a impus cu 4-0 în faţa celor de la Gwangju şi a obţinut calificarea în semifinalele Cupei Coreei de Sud.

Petrescu şi-a luat astfel revanşa pentru înfrângerea din urmă cu câteva zile în faţa celor de la Gwangju, care au câştigat duelul din campionat cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Jeonbuk, noua echipă a lui Dan Petrescu, este deţinătoarea Cupei Coreei de Sud. Chiar dacă în cupă a ajuns în penultimul act, lucrurile nu stau la fel de bine în campionat. Jeonbuk se află pe ocul 8 în clasament, după 19 etape.

Partida din semifinale a echipei lui Dan Petrescu va avea loc pe 9 august, într-o singură manşă, în timp ce ultimul act finala se va disputa în dublă manşă, pe 26 şi 29 octombrie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și