Închide meniul

Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată

Viviana Moraru Publicat: 10 mai 2024, 10:29

Reclamă
Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru! „Trădarea antrenorului nu a fost nici acum iertată

Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid

Bogdan Lobonţ, în timpul meciului Rapid - Universitatea Craiova / Hepta

Bogdan Lobonţ a fost făcut praf de fanii de la Rapid. Gheorghe Răducan nu a uitat de momentul în care fostul portar s-a transferat la Dinamo, „trădând” astfel clubul de subt Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Lobonţ este antrenorul interimar de la Rapid, după ce a fost demis Cristiano Bergodi. „Pisica” a avut rezultate dezastruoase pe banca giuleştenilor, echipa fiind pe ultimul loc în play-off.

Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid

Gheorghe Răducan, cel poreclit Gigi Corsicanu, a transmis un mesaj dur pentru Bogdan Lobonţ. Fostul şef de galerie de la Rapid a declarat că fostul portar era extrem de iubit în perioada în care evolua la formaţia giuleşteană, alături de care a devenit campion, în 1999.

Ulterior, în iarna anului 2000, Lobonţ s-a transferat la Ajax, iar după două sezoane petrecute în tricoul „lăncierilor”, fostul internaţional a fost împrumutat de Dinamo, pentru care a jucat timp de jumătate de sezon. Acesta a revenit în Ştefan cel Mare în vara lui 2007, urmând să petreacă două sezoane la Dinamo.

Aceasta perioadă nu a fost uitată de fanii de la Rapid, iar Gigi Corsicanu a transmis că Bogdan Lobonţ a „jignit” Rapidul prin faptul că a semnat cu rivala din Bucureşti.

Reclamă

„Bogdan Lobonț a câștigat un campionat la Rapid. Era iubit și respectat. A ajuns la Dinamo și a avut gesturi prin care ne-a jignit grav. Când ajungi să ne jignești și să te bucuri… e cam mult.

Oricât de multă bunăvoință ai avea, este cam mult. Noi am trecut cu vederea și am făcut un compromis pentru binele clubului nostru. Era clar că nu poate să fie în sufletele rapidiștilor”, a declarat Gigi Corsicanu, conform digisport.ro.

Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur

Bogdan Lobonţ e susţinut de un rival după ce a fost atacat dur. Un fost jucător al echipei lui Gigi Becali i-a sărit în apărare antrenorului interimar al Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Popa a reacţionat după ce Robert Niţă l-a atacat devastator pe Bogdan Lobonţ. Conducerea clubului a transmis un comunicat de susţinere a lui „Lobby”. Gigi Corsicanu a reacţionat la acel comunicat, transmiţând că Lobonţ nu mai avea ce să caute la Rapid.

„Din punctul meu de vedere, «Lobby» nu merită tratamentul acesta, pentru că vorbim de un mare jucător al României. La ce nivel a jucat merită mai mult respect. Mulți din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el. Cu siguranță sunt probleme interne și, pe zi ce trece, apar în presă despre ghete în gunoi, bătăi și alte chestii care sunt toxice în interiorul unei echipe, care dacă sunt adevărate, bineînțeles, sunt răspunsul pentru parcursul lor din play-off”, a declarat Adi Popa pentru prosport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și