Închide meniul

Bogdan Mitrea, reacţie vehementă după programul încărcat al lui Sepsi: „Fotbalul nu se joacă la 12, când e lumea la biserică”

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2022, 9:07

Bogdan Mitrea, reacţie vehementă după programul încărcat al lui Sepsi: „Fotbalul nu se joacă la 12, când e lumea la biserică

Bogdan Mitrea, căpitanul lui Sepsi

Bogdan Mitrea/ Hepta

  • Bogdan Mitrea, nemulţumit de programul echipei sale
  • Sepsi va evolua în următorul meci contra celor de la UTA

Bogdan Mitrea a avut o reacţie vehementă, fiind nemulţumit de programul încărcat al lui Sepsi. Căpitanul covăsnenilor a declarat că orele la care s-au disputat partide în debutul actualului sezon sunt anormale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a fost învinsă clar de Djurgarden, scor 1-3, în turul trei preliminar din Conference League. Meciul s-a încheiat după miezul nopţii, iar următoarea partidă a covăsnenilor va avea loc duminică, de la ora 16:00, contra celor de la UTA.

Bogdan Mitrea, reacţie vehementă după programul încărcat al lui Sepsi

Ultimul meci disputat de Sepsi pe teren prorpiu, contra celor de la FC Argeş, a fost programat la ora 12:00, când temperaturile depăşeau 30 de grade Celsius. În privinţa acestui fapt, Bogdan Mitrea a tras un semnal de alarmă către cei care programează partidele, şi declară că este inuman să evolueze la acele ore, când efortul este unul imens din partea jucătorilor.

Reclamă

„Jucăm acasă cu UTA și asta e bine. E bine că nu ne-au pus iar la 12 sau la 13. Până la 16 poate ne revenim, nu sunt nici 72 de ore de la acest meci. Djurgardens mi se pare că își amână meciurile din campionat, ei și nu știu câte campionate din Europa, pentru că prioritizează meciurile din cupele europene. Noi n-avem voie să amânăm pentru că nu mai avem timp să jucăm. Și când se joacă Cupa Mondială, noi vom juca.

Ei nu se gândesc la noi și ne pun la niște ore când nici nu poți să stai afară. Aș vrea să vină dânșii să stea, nu să joace, măcar să stea în tribună, să vadă dacă se poate juca fotbal. Faci un sprint și nu mai ai salivă.

Reclamă

Crezi că-i interesează? Nu contează pentru ei, pentru ei contează ratingul. Ar trebui să se gândească mai mult la jucători pentru că după ne plângem de spectacol. Fotbalul se joacă în nocturnă, nu duminică, la ora 12:00 – 13:00, când lumea e la biserică”, a declarat Bogdan Mitrea, la Pro Arena, după meciul cu Djurgarden.

Sepsi – Djurgardens 1-3. Echipa lui Cristiano Bergodi, învinsă de liderul din Suedia

Sepsi – Djurgardens, prima manşă a confruntării din turul trei preliminar din Conference League, s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 1-3. Victor Edvardsen şi Joel Asoro, „dublă”, au marcat pentru nordici, în timp ce Tudorie a redus din diferenţă din penalty.

Sepsi s-a calificat în turul al treilea din Conference League, după ce au eliminat-o dramatic pe Olimpija Ljubljana. În tur, covăsnenii s-au impus cu 3-1, pe teren prorpiu, însă în retur trupa lui Cristiano Bergodi a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a obţine calificarea.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi a avut un start bun de sezon în Liga 1. În prima etapă, covăsnenii au remizat cu Universitatea Craiova, scor 2-2, după ce au fost conduşi cu 2-0. În etapa a doua, au învins-o fără drept de apel pe FC Argeş, 4-0, iar în ultima etapă au remizat cu Petrolul, 1-1.

Returul dintre Sepsi şi Djurgarden va avea loc săptămâna viitoare, joi, în Suedia.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 10:14
„Neputinţă totală!” Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!”