Închide meniul

Bogdan Rusu nu s-a mai ascuns! Cum a fost anunțat că e OUT de la FCSB: „Am primit un mesaj”

Cosmin Cioboată Publicat: 8 ianuarie 2023, 13:32

Reclamă
Bogdan Rusu nu s-a mai ascuns! Cum a fost anunțat că e OUT de la FCSB: „Am primit un mesaj

Bogdan Rusu s-a despărțit de FCSB în această iarnă

Bogdan Rusu s-a despărțit de FCSB în această iarnă / Antena Sport

Bogdan Rusu nu s-a mai ascuns și a dezvăluit cum a fost informat că nu mai face parte din planurile FCSB-ului. Atacantul de 32 de ani, adus în vară de la CS Mioveni, și-a reziliat contractul cu clubul lui Gigi Becali în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial, Rusu a precizat că oficialii FCSB-ului i-au transmis să meargă la echipa a doua, dar vârful n-a acceptat această variantă și a preferat să plece de la club.

Bogdan Rusu nu s-a mai ascuns!

Ulterior, Bogdan Rusu a revenit cu mai multe explicații. Atacantul de 32 de ani a declarat că a primit vestea printr-un mesaj pe WhatsApp.

În ciuda despărțirii premature, Rusu spune că nu le poartă ranchiune celor de la FCSB. Din contră, le-a mulțumit pentru oportunitatea de a juca în cupele europene.

„Așa mi s-a transmis. Am primit un mesaj pe WhatsApp, acum nu mai contează cine mi-a zis. A zis să vin la vizita medicală, apoi să mă duc la echipa a doua.

Reclamă

Dar n-am nimic să le reproșez. Am venit la FCSB și am reușit să joc în Conference League și le mulțumesc. E o experiență și o iau ca atare. Antrenorii care au fost acolo știu ce a fost cel mai bine pentru echipă.

Nu pot să zic că nu m-am gândit la așa ceva (n.r. – despre deciziile radicale luat de de Gigi Becali). Era clar că vor veni și astfel de reacții. Am ales FCSB pentru că e FCSB, nu m-am dus pentru bani sau altceva. Puteam să merg la altă echipă. Acum vedem ce îmi rezervă viitorul”, a spus Bogdan Rusu, pentru digisport.ro.

Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru transferul lui Bogdan Rusu de la CS Mioveni, în luna august.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a renunțat la mai mulți jucători în această iarnă. Până acum, cinci jucători s-au despărțit de vicecampioana României: Radu Boboc, Marco Dulca, Andrei Dumiter, Bogdan Rusu şi Florin Achim.

Iar pe „lista neagră” a trupei bucureștene se află și fundașul Rachid Bouhenna, venit în vară de la CFR Cluj.

Cum arată lotul FCSB-ului pentru cantonamentul din Antalya

Cum arată lotul FCSB-ului pentru cantonamentul din Antalya. Vicecampioana României a plecat duminică dimineață în Turcia, unde va sta 12 zile și va juca două meciuri amicale. În mod uluitor, roș-albaștrii au plecat în cantonament fără antrenorul principal Leo Strizu.

Mihai Pintilii, antrenorul „din umbră” al FCSB-ului, va îndeplini rolul de „principal” și în perioada de pregătire din Antalya.

Pentru cantonamentul din Turcia, Pintilii a inclus în lot și 5 jucători tineri, mai puțin cunoscuți, cu scopul de a-i integra în angrenajul primei echipe.

Este vorba despre Alexandru Maxim (portar, 15 ani), Luca Ciobanu (fundaș, 17 ani), Vlad Tudor (mijlocaș, 19 ani), Daniel Toma (mijlocaș, 22 de ani) și David Popa (mijlocaș, 15 ani).

Lotul FCSB-ului plecat în cantonamentul din Antalya:

Reclamă

În cantonamentul din Turcia, FCSB va disputa două partide amicale, în decursul a 24 de ore: cu polonezii de la Pogon Szczecin (15 ianuarie, 17:00) și Rakow Czestochowa (16 ianuarie, 17:00).

„Am zis că fiind o perioadă foarte scurtă, nu atât meciurile ne interesează, cât pregătirea. Eu am făcut exact ce au zis ei (n.r. – staff-ul FCSB). Mi-au zis ce meciuri vor. Au zis că vor două în aceeași zi.

Pentru că am găsit adversari foarte buni am zis că nu e o problemă ca unii să joace într-o zi, alții a doua. Am găsit adversari foarte buni. Pogon e locul 4 în Polonia, joacă spectaculos, iar Rakow e liderul la zi”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

FCSB va reveni în România pe 20 ianuarie, cu două zile înaintea primul meci oficial al anului, contra lui FC Hermannstadt, în deplasare.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și