Închide meniul

Bogdan Vătăjelu a semnat cu U Cluj! Anunţul oficial al „şepcilor roşii”

Alex Masgras Publicat: 24 iunie 2023, 17:09

Reclamă
Bogdan Vătăjelu a semnat cu U Cluj! Anunţul oficial al „şepcilor roşii

Bogdan Vătăjelu a semnat cu U Cluj

Bogdan Vătăjelu, în tricoul Universităţii Craiova / ProfiMedia

Bogdan Vătăjelu a semnat cu U Cluj. Anunţul oficial a fost făcut de „şepcile roşii” în cursul zilei de sâmbătă, prin intermediul reţelelor sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorit în această vară şi de FCSB, Bogdan Vătăjelu a ales să semneze cu finalista Cupei României din sezonul trecut. De asemenea, Bogdan Vătăjelu a fost dorit şi de Abha, din Arabia Saudită.

Bogdan Vătăjelu a semnat cu U Cluj! Anunţul oficial al „şepcilor roşii”

„Am mutat din nou pe piața transferurilor și l-am adus pe Cluj Arena pe unul dintre cei mai valoroși fundași stânga din Superliga. Bogdan Vătăjelu este, începând de astăzi, jucătorul echipei noastre.

Bine ai venit la ’U’, Bogdan”, au anunţat cei de la U Cluj, pe Facebook.

Bogdan Vătăjelu s-a despărţit de Universitatea Craiova după ce contractul acestuia cu formaţia din Bănie a expirat la finalul sezonului. În ultimii patru ani, el a evoluat la Univeristatea Craiova. El a revenit pe Ion Oblemenco în 2019, atunci când oltenii au plătit 350.000 de euro pentru aducerea sa de la Sparta Praga.

Reclamă

Vătăjelu a plecat în Cehia în 2017 tot de la Universitatea Craiova, atunci când cehii au plătit 1,3 milioane pentru transferul său. În perioada petrecută la Sparta Praga, înainte de a reveni la Craiova, el a fost împrumutat în a doua parte a sezonului 2018/19 la Jablonec.

Bogdan Vătăjelu, cotat la 550.000 de euro, a mai evoluat în cariera sa la FCSB 2, Râmnicu Vâlcea şi Metalul Reşiţa, înainte de a ajunge la Craiova.

În total, el are 190 de meciuri disputate în tricoul Universităţii Craiova, formaţie alături de care a câştigat Cupa şi Supercupa României în urmă cu doi ani. În total, el are 236 de meciuri pentru olteni, marcând 13 goluri şi oferind 16 pase de gol în această perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul Universităţii Craiova, după despărţirea de Bogdan Vătăjelu

Anunţul că Bogdan Vătăjelu s-a despărţit de Universitatea Craiova a fost postat pe conturile oficiale ale clubului din Bănie. Clubul oltean i-a transmis mult succes fundaşului la următoarea echipă din cariera sa.

„Îți mulțumim pentru tot, Bogdane!

Nu este un adio, ci mai degrabă un “La revedere, pe data viitoare!”, căci Bogdan Vătăjelu va fi mereu unul dintre noi. Pentru loialitatea și devotamentul tău în tricoul Universității, îți suntem cu toții recunoscători.

Căpitan
Idol al tribunelor
A contribuit la promovarea din 2014
A cucerit Cupa României
A cucerit SuperCupa României
236 de meciuri
18.671 de minute
13 goluri și 16 assisturi
TOATE ACESTEA PENTRU ȘTIINȚA!

Îți dorim mult succes mai departe, Bogdan! Craiova va fi mereu casa ta!”, se arată în anunţul postat de Universitatea Craiova, pe Facebook.

În sezonul trecut, Bogdan Vătăjelu a bifat 29 de meciuri pentru Universitatea Craiova, marcând două goluri şi reuşind tot atâtea pase de gol.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și