Închide meniul

Brazilianul Jo, transfer de ultimă oră la CFR Cluj. Ajunge azi în Gruia şi semnează pe 3 luni

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 martie 2023, 12:36

Brazilianul Jo, transfer de ultimă oră la CFR Cluj. Ajunge azi în Gruia şi semnează pe 3 luni

Brazilianul Jo, transfer de ultimă oră la CFR Cluj

Jo, în tricoul lui Manchester City / Profimedia Images

Brazilianul Jo e ultimul transfer de la CFR Cluj. Fostul jucător al lui Manchester City va semna pe trei luni cu campionii din Gruia, dacă va trece vizita medicală. Există posibilitatea ca înţelegerea dintre cele două părţi să se prelungească pe încă un an, dacă totul va fi ok.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, sud-americanul care a mai trecut pe la Everton şi Galatasaray va ajunge chiar azi în Gruia, unde va face vizita medicală. Dacă nu le va înşela aşteptările celor de la CFR, el va rămâne în Liga 1 şi în stagiunea viitoare.

Brazilianul Jo, transfer de ultimă oră la CFR Cluj

Jo vine la CFR Cluj pentru a-l înlocui pe Cephas Malele, după ce acestuia i-a fost reziliat contractul. Ardelenii au negociat cu trei atacanţi, iar brazilianul de 35 de ani e alesul. El a rămas liber de contract după despărţirea de Al-Jabalain.

Jo are un CV impresionant, în care sunt trecute echipe precum Manchester City, Everton și Galatasaray. Atacantul brazilian ar putea bifa o ultimă experiență în carieră chiar în România.

Dan Petrescu l-a mai antrenat pe Jo

Dan Petrescu l-a mai antrenat pe Jo în perioada petrecută la Jiangsu Suning, în China. Brazilianul a bifat 18 meciuri în sezonul 2015/2016 sub comanda antrenorului român, reușind să marcheze 6 goluri.

Reclamă

Jo a jucat ultimul meci oficial în noiembrie 2022, dar cei de la CFR Cluj sunt dispuși să-l readucă în forma optimă pentru a-i ajuta în play-off-ul „de foc” din Liga 1.

Apogeul carierei lui Joao Alves de Assis Silva a fost atins în 2008, când a fost transferat de Manchester City. Brazilianul a adunat 42 de apariții în tricoul clubului din Premier League. El a marcat 6 goluri și a câștigat și un trofeu alături de “cetățeni” – Cupa Angliei, în 2011.

Atacantul a bifat 20 de selecții la naționala Braziliei

Jo s-a despărțit de City în 2011 și s-a întors în Brazilia, la Internacional. De-a lungul carierei, Jo a mai evoluat la Corinthians, ȚSKA Moscova, Everton, Galatasaray, Atletico Mineiro, Al-Shabab, JS Suning, Nagoya Grampus și Ceara.

Reclamă 4 / 0/3

Joao Alves de Assis Silva a bifat și 20 de selecții la naționala Braziliei, reușind să înscrie 5 goluri. El a debutat la Selecao sub comanda selecționerului Dunga, în 2007. Atacantul dorit de CFR Cluj a câștigat Cupa Confederațiilor în 2013, alături de Brazilia.

Jo a jucat pentru Brazilia și la Jocurile Olimpice din 2008, precum și la Campionatul Mondial din 2014.

Per total, Jo a cucerit 13 trofee de-a lungul carierei, inclusiv Copa Libertadores în 2013, alături de Atletico Mineiro.

Cea mai mare cotă de piață a lui Jo a fost de 17 milioane de euro, în 2008, potrivit transfermarkt.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și