Închide meniul

Calvarul trăit de un fost jucător de la FCSB, din cauza lui Gigi Becali: „Mi s-a transmis că o să joc 10 minute…”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 aprilie 2022, 21:14

Calvarul trăit de un fost jucător de la FCSB, din cauza lui Gigi Becali: „Mi s-a transmis că o să joc 10 minute…

Părintele Pimen Vlad a făcut noi dezvăluiri despre Gigi Becali

Hepta

Alexandru Stan a dezvăluit „coșmarul” trăit în perioada petrecută la FCSB. Fundașul de 33 de ani, ajuns între timp la Poli Iași, a explicat cum a fost forțat să joace într-un meci ca titular, deși nu era refăcut complet după o accidentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Stan a adunat numai 14 apariții în tricoul FCSB, deși a stat 3 ani la clubul patronat de Gigi Becali. Campion al României cu Astra Giurgiu în 2016, Stan a dezvăluit că a fost forțat să înceapă ca titular o partidă din Europa League, deși nu era refăcut 100% după accidentare.

Calvarul trăit de Alexandru Stan la FCSB: „Mi-a cedat genunchiul”

Alexandru Stan a povestit că, înaintea unei partide din Europa League, cei de la FCSB l-au anunțat că va juca numai 10 minute, pentru că tocmai revenise după accidentare.

În cele din urmă, fostul fundaș de la Astra a început ca titular, iar la pauză a ieșit din cauza durerilor insuportabile la genunchi. A urmat o perioadă extrem de dificilă pentru Alexandru Stan, care a fost nevoit să se opereze din nou.

„Când am semnat cu FCSB, cu un ochi am râs, cu unul am plâns pentru că știam ce mă așteaptă acolo. Am avut ghinion că m-am accidentat la antrenament. M-am operat, a fost o perioadă grea, nu știu dacă pot să spun că am fost obligat să joc la patru luni și jumătate după ce m-am operat.

Reclamă

A fost un meci în Europa League. Mi s-a transmis înainte de meci că o să joc 10 minute și m-am trezit titular. La pauză am ieșit pentru că m-a durut foarte tare piciorul. Nu aveam dureri înainte de meci, dar nici nu am trecut prin toată perioada de recuperare. Mai trebuia să fac chestii importante, dueluri, sprinturi…

Alexandru Stan n-a mai fost susținut de echipă, după accidentare

Am intrat la meci așa. Acum nu mai contează, că jucam 5 sau 10 minute, se putea întâmpla orice. Mi-a cedat genunchiul, am ieșit la pauză pentru că mă durea foarte tare și de acolo a început coșmarul.

Următorul an, pe 13 ianuarie, m-am operat din nou la genunchi, apoi nu am mai avut susținere din partea clubului.”, a povestit Alexandru Stan, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Stan a adunat 14 meciuri pentru FCSB, reușind să ofere un singur assist. 1071 de minute a adunat pentru „roș-albaștri” fundașul adus de la Astra pentru 300.000 de euro.

Stan a ajuns la Poli Iași vara trecută, iar în prezent este cotat la 75.000 de euro de transfermarkt.com. Alături de FCSB, Alexandru Stan a câștigat Cupa României din sezonul 2019/2020.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și