Închide meniul
Foto

„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu

Publicat: 28 aprilie 2024, 10:05

Reclamă
„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu

Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu

Fotbaliştii de la FCSB au sărbătorit titlul chiar pe teren / Colaj Instagram

Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu de pe Arena Naţională. Imediat după victoria cu Farul, fotbaliştii noii campioane a României au petrecut alături de familie pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu, Florinel Coman, Tavi Popescu şi ceilalţi jucători care au contribuit la câştigarea Ligii 1 au petrecut la maximum alături de partenerele lor. Au fost imagini spectaculoase (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu

Târnovanu a luat-o în braţe pe logodnica lui, Loredana Ţurcanu, şi a postat un mesaj emoţionant: „Sufletul meu!

Şi Octavian Popescu a avut-o alături pe iubita lui. Alina a fost alături de el pe gazon şi l-a felicitat într-o postare de pe reţelele sociale: „Sunt mândră de tine!

Campionul meu!„, a fost reacţia soţiei lui Joyskim Dawa la o fotografie făcută cu fundaşul central al FCSB-ului.

Reclamă

După 8 ani, visul ţi s-a îndeplinit„, a scris şi soţia lui Ovidiu Popescu, Alina Popescu.

Soţia fostului jucător de la FCSB, Paul Pîrvulescu, a postat o imagine în care apare alături de partenerele lui Vlad Chiricheş, Ovidiu Popescu şi Mihai Pintilii. Mesajul ei a fost unul plin de emoţie: „Campioanele din spatele campionilor!

De la sărbătoarea de titlu nu a putut lipsi nici Ioana Coman, soţia lui Florinel Coman. A petrecut alături de femeile din viaţa lui Vali Creţu şi Risto Radunovic.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman, prima reacţie după titlul cucerit de FCSB după 9 ani

Florinel Coman a avut prima reacţie după titlul cucerit de FCSB după 9 ani de aşteptare. „Mbappe” poate pleca în această vară de la echipa campioană, dar e pregătit de sărbătoare până atunci.

„Au fost multe emoţii. Chiar am avut emoţii din primul minut. Orice fază ţi se pare periculoasă când stai şi nu participi, dar eu aveam încredere în băieţi şi simţteam că va fi seara noastră şi că ne vom bucura împreună. Mă bucur de ce am realizat în această seară.

E după 9 ani de aşteptare acest titlu, dar până la urmă trebuie să sărbătorim şi vom vedea. Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant, golul de 2-1”, a spus Florinel Coman, după meci.

Florinel Coman i-a încurajat din tribună pe colegii săi, pe Arena Naţională, în meciul cu Farul Constanţa, 2-1, care a adus un nou titlu pentru echipa lui Gigi Becali. Coman este accidentat şi va ajunge la Belgrad, la celebra Marijana Kovacevici, pentru a scăpa de accidentarea musculară.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” 11:05 Norwich – Leeds (14:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 10:49 FotoPartenerele jucătorilor de la FCSB au făcut spectacol după sărbătoarea de titlu! Imagini de senzație chiar de pe teren 10:46 Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vrea să dea lovitura în sezonul viitor 10:04 Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham! Echipa care oferă 46 de milioane de euro pentru fundașul român 10:00 „Cel mai frumos moment!” Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană! 9:32 Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi 9:23 Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!” 9:06 „Îmi doresc să rămân!” Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Alte vedete doresc prelungirea contractului 8:23 VideoImagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani Vezi toate știrile
Citește și