Închide meniul

Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2024, 23:16

Reclamă
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant

Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani

Florinel Coman, în timpul unui meci - Hepta

Florinel Coman a avut primele reacţii după titlul cucerit de FCSB după 9 ani de aşteptare. „Mbappe” poate pleca în această vară de la echipa campioană, dar e pregătit de sărbătoare până atunci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Au fost multe emoţii. Chiar am avut emoţii din primul minut. Orice fază ţi se pare periculoasă când stai şi nu participi, dar eu aveam încredere în băieţi şi simţteam că va fi seara noastră şi că ne vom bucura împreună. Mă bucur de ce am realizat în această seară.

Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani

E după 9 ani de aşteptare acest titlu, dar până la urmă trebuie să sărbătorim şi vom vedea. Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant, golul de 2-1”, a spus Florinel Coman, după meci.

Florinel Coman i-a încurajat din tribună pe colegii săi, pe Arena Naţională, în meciul cu Farul Constanţa, 2-1, care a adus un nou titlu pentru echipa lui Gigi Becali. Coman este accidentat şi va ajunge la Belgrad, la celebra Marijana Kovacevici, pentru a scăpa de accidentarea musculară.

Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman

Gigi Becali i-a făcut o propunere în direct lui Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană matematic în Liga 1. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit ce planuri are cu vedeta sa, care şi-a exprimat deja dorinţa de a pleca, la finalul sezonului.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că urmează să poarte o discuţie cu Florinel Coman, în privinţa viitorului său. Patronul de la FCSB vrea să-l păstreze pe acesta pentru a evolua în preliminariile Champions League.

Latifundiarul din Pipera a declarat chiar că va negocia şi cu oficialii echipei care îl va transfera pe Florinel Coman, pentru a-l lăsa pe acesta să o ajute pe FCSB să se califice în grupele unei competiţii europene.

„Cu Coman reușim numai dacă vrea el. Oamenii au zis că vin joi ca să stabilim condițiile de plată. Ei vor contract de transfer, nu să plătească clauza. De ce să îl dau în rate pe Coman, dacă nu vreau să îl dau?! Eu vreau să fac o înțelegere, dacă Florinel e de acord, ca el să mai joace preliminariile. Că poate dacă vrea! Să facă pregătirea cu noi, nu cu ei. Asta e singura chestiune.

Reclamă 4 / 0/3

Joi vin și discutăm. Trebuie să discut și cu Florinel. Noi putem să le spunem în contract că dacă ne calificăm, scadem 500.000 din contract. Nu 5 milioane, mai dau 4.5 milioane de euro. Până nu a fost matematic, nu am vrut să facem negocieri”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și